Citiraj:
Originally posted by GoGzS
SIR_KILL@LOT dobar kejs.....samo, napajanje.....nema ništa žešće MS 400 W takvo isto imam ja.....dva ventilatora, nije bučno.....samo kažu da kad crkne vuče pola kompa dolje....toćemo još vidjeti :D IMHO mogo si malo i sam ponešto uradist, stock sucks....
|
da ti usparam testiranje sa napajanjem... moji MS je sam od sebe otiso jedan dan i povuko elektroniku od harda.. osto sam bez svih podataka (sad bi opisao tadasnju kolicinu gnjeva al mi je psiholog preporucio da se ne vracam u taj dan psiholoskog shoka jer bi ga moj organizam mogao ponovo pretrpjeti al ovaj puta se ne bi oporavo tak obrzo za 10 godina) jer mi unatoc garanciji nisu mogli pronaci HDD sa ISTOM elektronikom... pa su mi dali novi.. mislili su da su me utjesili al pokazo sam ja njima..snimio sam amaterski nastavak Reservoir Dogsa sa osobljem tog ducana u ulozi zarobljenog policajca..samo ovaj put je bilo vise zarobljenika, vise benzina, jedan noz, jedan upaljac ali BEZ umiruceg undercover policajca na podu da me sprijeci.. :beer:
|