![]() |
Izvukli se jedva, vidi se koliko su indisponirani i bezvoljni. Počeli su igrat kad su ovi utrpali. Malo za lagano prizemljavanje Čača...
|
Čačić prvo kenja kak budemo odmah napali kao da se igra samo jedna utakmica a na teren istrči ekipa sa jednim napadačem i to Duje ni više ni manje:D
|
Ali Rukavina:care::care::care:
Uđe u igru u 87. min, prvo spasi 100% gol i onda u sljedecem napadu zabije za 1:1. Sta bi bilo da je igrao cijelu utakmicu?:D |
Sad se tek vidi koliko Dinamu prije svega fale vrhunski kondicijski treneri, od kojih su jednog odyebali u kompi sa ovim ogranicenim Cacicem, a drugi otisel sa nasom ekspedicijom u Moskvu.
Bogami, vidi se i izostanak Vahe kojeg necu jos dugo prezalit, kazem ja :D Jurcic je jos prosle sezone ubiral njegove plodove, ali s ovim trenutnim egzibiocionistom nece bit ni Europe. Ovakve lose igre nije bilo vec dugo. |
Gledao 15 min prvog poluvremena i ugasio. Nije mi jasno kak Dinamo igra s tri igrača u vezi koja s obranom nemaju puno veze: Badelj, Kovačić i Sammir. Pa tako ne igra nitko, možda, Barcelona ali oni imaju puno drugačij sistem pritiska na protivnika...zapravo jasno mi je, uvrstim u "jednadžbu" da ih treba prodati:suicide:
|
rofl za tekmu, zakaj jednostavno više netko ne izbaci taj dinamo odmah na početku? pa nije da je to ekstra klasa...
|
ja naprotiv mislim da bi bilo dobro da nekim čudom uđu u LP ove godine.
Pa da opet bude rapsodija golova i fešta pred kladionicama:D |
ne bi fala, ne opet :D još mi ulaznice "krase" zid... užas
|
Koji klaun je ovaj Čačić, taj će i našu usranu ligu igrat bez napadača umjesto da razbija sve redom s 4 špice...
|
Što je najbolje taj klaun je moj susjed, popričamo malo tu i tam i po razgovoru se kuži da nije trener za Dinamo, dobar čovjek kad ga se ovako upozna ali nikakav trener. I još se frajer zezne pa prepriča neke stvari iz svlačionice za koje čak nit mediji nisu čuli... i onda si mislim ako nam je takav "flagship" klub, kakav nam je ostatak lige. :hitthewal:
|
Chelsea na pripremama (USA turneja)
http://www.givemefootball.com/premie...cfbf217142c3fa Lukaku. :) Novi Drogba. :) Benayun se vratio u ekipu. Eden i Marko dali golove. :) Najs. :) Moglo bi biti nekaj od te ekipe. :p |
Ajduk na Inter a Dinamo (ako prođe:p) na Šerif i Slaven na Athletic Bilbao.
|
Hajduk i Slaven adijo, a i Dinamo bi mogel ispasti, ipak smo im "stara mušterija" :D
|
Čačić očito zna za Jurčićevu kontroliranu igru :D
|
Dinamo:respekt:
|
jao jos ce se dinamo zguzit i proc dalje nakon ovog smijesnog crvenog
ajmo ljudi, izdrzite jos po ure |
Nemrem vjerovat da je Rukavina zabio 3 gola u 2 utakmice, svetsko čudo! :D
|
Moram kontra dinama navijat, neda mi se opet gledat lose tekme na TV-u :D
|
KMU!!!:D
|
NEMOGU VJEROVAT!! :D:D
|
Pa ja nemrem vjerovati, prijelaz iz 2 u 1, katastrofa
|
U zadnjim sekundama si guzicu spasavaju. :D
|
haha koja tekma
|
Psihijatrija...
|
Citiraj:
|
E da igra Bole top! Dinamo onda svakoga owna
|
Rapsodija!
Jedno vrijeme sam umirao od smijeha, kasnije sam sam imao :stoopid: . :D Ludogorci stvarno nisu normalni, neznam dali je tko primjetio tipa kod (Vidinog)trećeg gola kak se baca u gol na glavu i kasnije vrišti... :roller: Svaka čast Badelju, znao je igrati kao pokisla kokoš, ali znao je igrati stvarno dobro:amen: . |
"Sada se mogu odmarat do iduce sezone" :D
|
Ovi iz Ludogorca se valjaju skoro ko i Barcini igrači:p
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |