![]() |
Tnx. Ma nisam nervozan, ne razmisljam uopce o tome :)
|
Eto, bio sam jucer na razgovoru, predao papire i to je to. Sad jos jednom moram ici kad zavrse upisi samo to potvrditi i to je to.
Od 1.10. sam ponovo ucenik :D Od kupovine laptopa sam odustao buduci da se od njih dobije laptop sa svim sw tako da sam i to rijesio. Nastojat cu bit na svim predavanjima kako bi to sto lakse izgurao. |
hahhahaaa
čuki moći ćemo zajedno :D ja sam se prijavio za redovni studij tamo :D :beer: vepar će imati santu za društvo na parkingu :D :beer: :beer: |
Hehehe. Odlicno. Ali ja sam na izvanrednom :D
Btw, Vepra mi ne pada na pamet tamo ostavljat. Zato imam Herca (pogledaj garazu na db-u) ;) ...a ni tebi nebi preporucio da tamo taj bajk ostavljas jer ces vjerojatno ostat bez njega s obzirom da se sve zivo krade :( |
nema veze izvanredno ili ne :D
svejedno se fora poklopilo :D vidio sam drugu pilu :D a, od tamo su mom prijatelju ćopili malo finijeg authora. tako da, sumnjam da ću ikada ići ikakvim bajsom :) :beer: |
Malo sam zakasnio na javljanje na ovu temu :)
Ja tamo završavam 2 godinu, 2 predmeta ostala za jesen i gotov sa drugom. Ako netko ima kakvih pitanja konekretnih nek pita inače mogu napisat 2 A4 strane :D I ne bi bila neka piva loša, lakše je usmeno objasnit nego pismeno. I jako puno koristi ima od starijih studenata, ako ništa bar da kažu kakav je koji profesor i koga se treba čuvat, što je zajebano... |
Onda bi se mogli jedan dan dogovorit ja, ti i Željac pa da skoknemo na cugu te da nas malo bolje uputis u sve to :)
|
specijalistički studij
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.tvz.hr/specijalisticki-studij-informatike/ |
Planiram upisati Vsite , (razlikovne predmete ). Završio sam stručni studij računarstva na fesbu (5 semestara) .Htio bi završiti jos dvije godine .DA li postoji razllikovni studij na VSITE . Da li je dobar
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:22. |