![]() |
Citiraj:
|
Zvučnici PIONEER CS-3070 + Subwoofer PIONEER S-21W 1698kn
ili Zvučnici YAMAHA NS-333 piano black + Subwoofer YAMAHA YST-SW030 black 2438kn ili nes trece? edit: jbg***oslo u novi post :/ Edit1: Recite mi kako je najbolje spojiti to pojačalo na komp? Optičkim kablom ili kako? Znaci računalo-optički kabel-pojačalo, to bu šljakalo? |
Citiraj:
Nečeš se baš usrečit .... Osim ako razmisliš o onom bijelom kompletu iz Vemila te kantici crnog spreja. Uz malo volje i osječaja to bi se moglo izvest neprimjetno. Citiraj:
Daj malo pripazi ...da se koji prisutni stereo-aš nebi našao uvrijeđen što se trpaš u isti koš. :D Citiraj:
|
100kn za optikanera od 10m...uf...
btw. bolje spoji cinchevima nek se zvucna brine o prekuglavanju kanala, dok stavis optikanera onda ti je to posel pojacala i imas problema jer ti neke filmove prepozna ko 5.1 a ti imas recimo 2.1 i samim time sjebe volume control. al ako forsiras optikanera, imam ti ja jedan od 3-4m i mozda jos uvijek jedan od 25m, mozemo se dogovorit |
Citiraj:
Iako optika ima svoja ograničenja poput degradacije signala na večim dužinama , s novijim uređajima te kvalitetnim optičkim kabelom nebi trebalo biti nikakvog problema na spomenutoj udaljenosti. Mislim da je neki teorijski limit upravo 10 metara ali ljudima prolazi i više bez ikakvih ripitera. Najduže što sam osobno spajao je bio neki jeftikaner dužine 5 metara (sve je šljakalo najurednije) tako da ne mogu komentirati iz iskustva ...bez obzira na to -ipak bi prvo radije išao na optiku nego na žicu ( pogotovo 6 komada potrebnih za saraund) btw, za te 'probleme' ne znam što bih rekao ... |
ma da biti e optika sigurno, sada, 10 mi je i previse...trebam malo vise od 5,znaci cc 6m bi bilo dosta...
Evo kako soba izgleda...i za što trebam zvučnike...btw ovaj sub od geniusa sada rastura u sobi :) http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=3020 p.s domis, javi koje točno optičke imaš viška da se dogovorimo... |
@Imagine
ma pricam samo o problemima koji se javljaju dok gledaš saraund film a u risiveru samo jadan i bijedan stereo, barem se meni to događalo :D a opet negdi sam procital u temi da bi za pocetak isel na stereo ili tako nesto, al da je za saraund digitalija dobra (bilo optika ili činč), slažem se |
Citiraj:
Usput , što nisi dao nekom majstoru da ti odvoji članke radijatora prije bojanja? Citiraj:
Mislim , pa svi resiveri imaju downmix (5.1 signal 'prekodiraju' u stereo) ako su na receiver spojeni samo prednji. Čak mislim da to rade automatski. :stoopid: |
3070 su lupači bezvezni, sib/cub to nadsvira ko iz šale ;)
|
Citiraj:
A članke radijatora...mora da se šališ :D da plačam nekoga da radi nešto što nije potrebno...to sto se vidi na slici, je samo mali dio, koji ce biti riješen penzlom bez ikakvim majstora...vise ja to volim "sam svoj majstor" nisam savršen ali sve mogu i hocu ;) |
Evo ovih dana malo gledam, i odlučio, ako ne uspijem nabaviti Focal Sib&Cub2 Jet, crni uzeti cu ove
JAMO S 426 HCS 3 black ash 2389kn http://www.ronis.hr/upload/artikli/l...mos426hcs3.jpg |
Citiraj:
npr. meni je ozbiljno palo na pamet da ti ponudim 10 kn za kavu da mi riješiš ovo kad sam maloprije vidio kako ti ide aukcija :D btw, osobno ne volim lamperiju ali ako je več tu - prebojati je ...to mi je malo van pameti. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Za platiti: 2.431,05 kn
dostava 0,00 kn Nisam znao da vemulj daje jos dodatnih 5% za online kupovinu...tako da cu najvjerojatnije uzeti te focal bijele cim skupim pare :D Nadam se biti ce raspolozivi jos... Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
S sličnom razinom znanja , nitko ti neče ništa napravit s toliko volje kao što češ ti sam sebi ... btw , ovdje bi osim znanja i trebao jedan specifični komad alata za to napraviti no što je tu je... Citiraj:
Citiraj:
btw, s obzirom na ostatak prostorije sasvim mi je jasno da to nije tvoja 'shema' Nego , dosta oftopičatrenja ...kad dolaze zvučnici i gdje idu 'mali' ? Pretpostavljam da prednji idu u regal a stražnji... ? |
Evo imaš ovako nešto za zvučnike:http://www.njuskalo.hr/zvucnici/mara...-oglas-4534310
Ili ovo:http://www.njuskalo.hr/zvucnici/prod...-oglas-4296900 A za woofer uzmeš neki do 500kn i to je to,jedino zavisi od love koliko misliš izdvojit. |
Citiraj:
kada dodju, prednji jedan ide u regal desno u kut, drugi ide ljevo na zid straznji idu na zadnji zid, jedan ljevo jedan desno :D cub ce ici tu ispod stola di je ovaj genius |
Još jedan glas za Fokalce Sib&Cub, imam ih već 2 godine i zvučnici su predobri, sigurno se nečeš razočarat. Prije njih sam imao dosta stereo komada pa znam o čemu pričam.
|
Samo jos reci da imas crne...pa da mi ih prodas :D a ti si kupis jos bolje :D
|
Normalno da su crni :)
|
Si gledao Bose ?
Iako nisu bogom dani za stereo za ht su skroz dobri ;) Njihov sub je jedan od kvalitetnijih za ht...nije cisto mumljanje Samostojeci...ja bi ih zanemario... Prije bi isao na kvalitetne dvosistemce one za na stalke ;)... Ali na neke koji su cijenom bili oko 5000-6000kn a sad se nude za pola i manje te cijene... Cini mi se da netko prodaje audio epilog cortez ili sl ovdje na forumu... Uglavnom... Bose za HT Ako ces kvalitetniji stereo onda radije kvalitetne dvosistemce nego samostojece zvucnike |
Inace...mislim da ti je onaj set od focala isto skroz ok...
Ali ako ti je do kvalitete zvuka... Poslusaj ove audio epiloge...koji se nude za 2000kn...pa ces skuziti koja je razlika izmedju njih i svih tih all in one rjesenja ;) Edit...samo jedno pojasnjenje za audio epilog...po meni je to jako dobar hrvatski proizvid s dobrim odnosom ulozeno dobiveno...problem je jedino kad ih zelis zamjeniti za nesto deugo jer ih je jako tesko prodati ;) |
Tell me about it ;) ako uzmes u obzir samo kvalitetu izrade, neka bjelosvjetska imena bi trazila (i drzala cijenu) duplo, na stranu kako sviri......
|
Ma set od focala mi se cini best buy...i 90% da njih uzimam, čekam samo povratnu informaciju od anusa
|
Mislum da s tim fokalom neces faliti..definitivno sto se tice ht-a...
Jednom kad budes imao priliku, posudi od nekog jedne male dvosistemce,koji obavezno moraju ici na stalke, da osjetis razliku izmedju all in one i kvalitetnih zvucnika ;) Ili bolje ne,jer bi se mogao zakaciti te izbiti sebi nekoliko kilo kunica na novi audio sistem ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:54. |