PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Da pohvalim HG-spot (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23366)

SniperWolf 01.08.2005. 21:26

ASrock nije neka kvaliteta...
pa šta vi ljudi mislite da zli prodavači u dućanu namjerno čupaju neke tranzistore ili kaj?! LOL oni samo prodaju hardver, ne izrađuju ga...

Brain32 01.08.2005. 21:40

Citiraj:

ASrock nije neka kvaliteta...
Ja imao dvije(kt266 i SiS748) i obje su mi radile bolje(stabilnije) nego MSI NF2Ultra, a tlacio sam ih do bola i jos i danas uredno rade u dva kompa mojih prijatelja, nisam ni jedanput morao dolazit kod njih(radi problema s kompom) od kad sam im sastavio kompove, no niti jedna nije bila kupljena u HGSpotu:D :D :D

Po meni je od svih tih ajmo rec "alternativnih" prozvodjaca ASRock najbolji...

SniperWolf 02.08.2005. 10:40

Da ali ASrockove ploče nisu dovoljno opremljene za neke malo ''zahtjevnije'' korisnike....

Mr.Ex.President 03.08.2005. 00:48

Citiraj:

Originally posted by Emissary
A šta se tiče HG-spota, ne znam šta reć, stvarno nikakvih pritužbi nemam na ST poslovnicu. :confused:

Također...

Iako da se ja ne zajebajem previše uvik u šoping iden s točnim nazivom proizvoda i njegovom šifrom:D

Procesor mi ne spominji:fuming:

SniperWolf 03.08.2005. 12:18

Citiraj:

Originally posted by Mr.President

Iako da se ja ne zajebajem previše uvik u šoping iden s točnim nazivom proizvoda i njegovom šifrom:D

da,kao i ja,to je najpraktičnije:)

Emissary 04.08.2005. 06:13

Citiraj:

Također...

Procesor mi ne spominji:fuming:

Šta je sigurno sigurno je. :clap: :clap:

A je li znaš onog starog u Ve-mila, lola ima dobrih 80 godina, daš mu predračun, čekaš po ure da on skuži šta piše na papiru, i još duplo toliko da donese iz skladišta :clap: :clap:

SniperWolf 04.08.2005. 11:13

Citiraj:

A je li znaš onog starog u Ve-mila, lola ima dobrih 80 godina, daš mu predračun, čekaš po ure da on skuži šta piše na papiru, i još duplo toliko da donese iz skladišta :clap: :clap:

daj penzioneru ne pričaj tako protiv svojih kompanjona!:D :D ;)
Just kidding...:D :D :clap: :clap:

Mr.Ex.President 04.08.2005. 13:38

Citiraj:

a jebiga, crnjak mi je kad me ekipa dok naručujem cooler pogleda ka da naručujem mlažnjak:D

Znam ga:D
Znam i onog pedera na kasi:D

Jebate koji duo, u računu piše artic C, 15 m UTP i 2x 5 m UTP-a, a on donosi artic silver:D i 10 m UTP-a:rolleyes: :D

mc_fish 04.08.2005. 16:16

Citiraj:

ili ih znas sve napamet ko ja:D

Mr.Ex.President 04.08.2005. 16:21

Citiraj:

Originally posted by mc_fish
ili ih znas sve napamet ko ja:D
Da i to je jedna od mogućnosti:D

Onda ispadam NERD kad izdiktitiram šifre napamet:D

SeaMan 06.08.2005. 04:41

Citiraj:

Hehehe, onaj stari je kralj! Evo taman na stolu iman jedan račun koji je on fakturira :) .

Sičan se jedne anegdote prije jedno tri godine... došli ja i jedan prika kupit catrige za printer a stari i još dvojica se cili zbunjeni vrte i pokušavaju riješit 2 kupca isprid nas...
I u jednon trenu stari sidne na stolicu sa kolima,a ja prijatelju šapnen Alana Ford... I krepali obojica od smija...
Stari je bia ISTI NO.1 iz alana forda a ona dva ka zbunjeni počočnici : lol2 :
To je bilo još kad su bili u onoj "garaži" u smiljaničevoj koju smo zvalia povrtnjak :-).

Jegiba,onda si moga i pomu ubrat u dvoru dok si čeka
:clap:

Šta se procesora tiče tu bi se moga raspisat samo tako.... bolje ne ;).
Kad čoviku prodaju kompjuter čija je ploča zavidana sa jednom vidom... a kad vide da fali i dvd vade ga iz svog kompa na kojemu rade da se šef (čitaj:govno) nebi izdera na njih....

Emissary 06.08.2005. 05:34

Znam te slučajeve sa 2 (plastične!!) vide, lik ide uštekat usb stick a ono upadne mu matična u kućište :D :D

Mr.Vivi 07.08.2005. 00:35

Ja s procesorom nisam dosad imo nikih problema, istina nisam kupovo tamo svega tri četiri puta i ništa ozbiljnjije.

BTW ovo bi trebalo prebaciti u Sticky: Provale Informatickih ducana Part. xy jer tamo se ovakve rasprave vode

SniperWolf 07.08.2005. 13:18

Citiraj:

Originally posted by Mr.Vivi
Ja s procesorom nisam dosad imo nikih problema, istina nisam kupovo tamo svega tri četiri puta i ništa ozbiljnjije.

BTW ovo bi trebalo prebaciti u Sticky: Provale Informatickih ducana Part. xy jer tamo se ovakve rasprave vode

slažem se samo bi trebalo malo promjenit naslov;)

Fleks 07.08.2005. 14:01

Citiraj:

Znam te slučajeve sa 2 (plastične!!) vide, lik ide uštekat usb stick a ono upadne mu matična u kućište :D :D
LOLčina

segregator 07.08.2005. 14:56

Citiraj:

Originally posted by Brain32

Po meni je od svih tih ajmo rec "alternativnih" prozvodjaca ASRock najbolji...

I ECS je jako dobar, bar kod mene je K7S5A super radila, a i kod frenda radi OK i dan danas, nakon podosta mučenja :)

Emissary 09.08.2005. 16:54

Citiraj:

Originally posted by Tooma
a sta bi ti da na blagajni za cca. 2500kn rade vrhunski i visoko obrazovani strucnjaci?
Nemrem bilivit da su im takve plaće

SniperWolf 09.08.2005. 16:56

Citiraj:

Nemrem bilivit da su im takve plaće
malo je to...a još moraju teglit one monitore i kaj ja znam šta sve ne...

Emissary 09.08.2005. 17:19

Ma neš ti monitora...ipak su to male plaće za informatički sektor.

MRKONJA 09.08.2005. 17:54

Mislim da to ipak spada u trgovinu a ne informatiku.

SniperWolf 09.08.2005. 20:36

Citiraj:

Ma neš ti monitora...ipak su to male plaće za informatički sektor.
a baš bi ti bilo lagano nositi Samsung CRT 21'' i poslije toga još Chieftech dragon konfiguraciju....

Emissary 10.08.2005. 00:42

A jebiga...za tih 2500 kuna mogu koji put otić i u teretanu...zapravo ne moraju jer im je to teretana :D

P.S. Ovaj jedan iz HGspota je jedva vukao po podu moga Samsona 795MB :p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42.