![]() |
ASrock nije neka kvaliteta...
pa šta vi ljudi mislite da zli prodavači u dućanu namjerno čupaju neke tranzistore ili kaj?! LOL oni samo prodaju hardver, ne izrađuju ga... |
Citiraj:
Po meni je od svih tih ajmo rec "alternativnih" prozvodjaca ASRock najbolji... |
Da ali ASrockove ploče nisu dovoljno opremljene za neke malo ''zahtjevnije'' korisnike....
|
Citiraj:
Iako da se ja ne zajebajem previše uvik u šoping iden s točnim nazivom proizvoda i njegovom šifrom:D Procesor mi ne spominji:fuming: |
Citiraj:
|
Citiraj:
A je li znaš onog starog u Ve-mila, lola ima dobrih 80 godina, daš mu predračun, čekaš po ure da on skuži šta piše na papiru, i još duplo toliko da donese iz skladišta :clap: :clap: |
Citiraj:
Just kidding...:D :D :clap: :clap: |
Citiraj:
Znam ga:D Znam i onog pedera na kasi:D Jebate koji duo, u računu piše artic C, 15 m UTP i 2x 5 m UTP-a, a on donosi artic silver:D i 10 m UTP-a:rolleyes: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Onda ispadam NERD kad izdiktitiram šifre napamet:D |
Citiraj:
Hehehe, onaj stari je kralj! Evo taman na stolu iman jedan račun koji je on fakturira :) . Sičan se jedne anegdote prije jedno tri godine... došli ja i jedan prika kupit catrige za printer a stari i još dvojica se cili zbunjeni vrte i pokušavaju riješit 2 kupca isprid nas... I u jednon trenu stari sidne na stolicu sa kolima,a ja prijatelju šapnen Alana Ford... I krepali obojica od smija... Stari je bia ISTI NO.1 iz alana forda a ona dva ka zbunjeni počočnici : lol2 : To je bilo još kad su bili u onoj "garaži" u smiljaničevoj koju smo zvalia povrtnjak :-). Jegiba,onda si moga i pomu ubrat u dvoru dok si čeka :clap: Šta se procesora tiče tu bi se moga raspisat samo tako.... bolje ne ;). Kad čoviku prodaju kompjuter čija je ploča zavidana sa jednom vidom... a kad vide da fali i dvd vade ga iz svog kompa na kojemu rade da se šef (čitaj:govno) nebi izdera na njih.... |
Znam te slučajeve sa 2 (plastične!!) vide, lik ide uštekat usb stick a ono upadne mu matična u kućište :D :D
|
Ja s procesorom nisam dosad imo nikih problema, istina nisam kupovo tamo svega tri četiri puta i ništa ozbiljnjije.
BTW ovo bi trebalo prebaciti u Sticky: Provale Informatickih ducana Part. xy jer tamo se ovakve rasprave vode |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma neš ti monitora...ipak su to male plaće za informatički sektor.
|
Mislim da to ipak spada u trgovinu a ne informatiku.
|
Citiraj:
|
A jebiga...za tih 2500 kuna mogu koji put otić i u teretanu...zapravo ne moraju jer im je to teretana :D
P.S. Ovaj jedan iz HGspota je jedva vukao po podu moga Samsona 795MB :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |