PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   NVIDIA (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=7)
-   -   Rage3D oduševljen sa 7800GTX :) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23357)

Jelc 27.07.2005. 10:45

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)

Citiraj:

Originally posted by Zond
Ti bokca.. dobrano si ti koristio njene mogucnosti :)
To je bila ljuta pila od Amige.:)
Šljakala je na punih 50MHz-Blizzard 1230 Mk-IV+"matematički" co-procesor, 32+2MB meme, CD i hard.

MasterX 27.07.2005. 11:29

Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
... ono nFog i gađam ljude sa jednog na drugi kraj mape i nema "blur" efekta
nemoj se BD izvlačiti ja na 9800pro nemam nVfog, odem na onaj rifle only i napravim nered, close-fight ili "snajper" mode (sa kraja na kraj mape) svejedno...

imam ja recept kako se rjesiti "blur"-a samo nabavi monitor koji ide na DVI :cool:

CatKiller 27.07.2005. 11:45

Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)

Citiraj:

Originally posted by Black Dragon
... ostalo su bedastoće ... mislim eto imao 9500@9700 i NE valja mi za CoD, kukao sam cijelu jednu partiju pa me CK zezo da bi bio i red da nekog "ubijem" ... pa je sada ista kod njega i nemre se sada u stopalo pogoditi. Imam trenutno 9600XT VIO i situacija je skoro ista. Ali zato u drugom kompu imam prapotopiju G4Ti4200 i stvar je ... ono nFog i gađam ljude sa jednog na drugi kraj mape i nema "blur" efekta, texture i sve oko je oštro da te po oku poreže. OpenGL je i dalje temlej 3Da i ozbiljnijih programa i tu mi je i dalje G4 i još stariji Quadro DCC sasvim dosta. Kada mi se svidi neka novotarija od novoizašlih plavuša igara (lijepo izgledaju ali su glupe i bezveze do bola, ono sve više liče na 3D Mark. Mrak grafika i 0% igrivosti) onda možda i razmislim o nabavi nove grafike ... do onda sve iznad G4 mi je besmislica. Mislim ostario sam i NE moram odigrati svaku novoizašlu glupost ...

W O R D !

Meni taj ati totalno ne valja za CoD, a jedino to igram

:o

@ MX

Probaj sa nV karticom odigrat CoD, ako ne budeš u 10 partija zaredom prvi pljenim ti FUNCa ;)

atha 27.07.2005. 12:15

al su ga nasrali na onome testu...c c

MadBoY 27.07.2005. 14:21

Cudim se ja kako me neki likovi pogode a ja na drugom kraju mape...

Ma nema veze...meni nekad texture u CoD-u sa R8500 budu nekako zrnaste...ne znam ni sam kako to opisati. Na carentanu mi letaju nekakvi trokuti.... ali ipak igram... i nisam toliko losh :p ... inace kupujem karticu prema mojim potrebama... 8500 to sasvim dobro odradjuje :)

MasterX 27.07.2005. 14:28

Re: Re: Re: Re: Re: Rage3D oduševljen sa 7800GTX :)

Citiraj:

Originally posted by CatKiller
@ MX

Probaj sa nV karticom odigrat CoD, ako ne budeš u 10 partija zaredom prvi pljenim ti FUNCa ;)

igrao sam COD skoro 48h sa 6800LE otkljucanom
u svim mogucim postavkama i vidio sam nVfog i stavio na enable-d mislio sam da ce to biti nesto kao "for of war" u warcraft 3

posto nisam prijmjetio APSOLUTNO NIKAKVU RAZLIKU U SLICI isto je na Enable i Disable, mislio sam da ta opcija neradi, mozda vezano za drivere ali uopce se dalje nisam obazirao na to, zanimalo kako se 6800LE nosi sa visokim rezolucijama i AA

nista spektakularno, jadno i NE NORMALNO JEBENO bucno!
prodao sam 6800le i vratio staru ali PREdobru 9800pro

ja sam prvi i bez nvfog-a :cool:

Jelc 27.07.2005. 15:02

Na nekom serverima se prije nije moglo ni igrati sa "Cvar r_nv_fog_dist (=1)"...ne znam kako je sad.

Bilo kako bilo-svi se kakti zaklinju na igrivost i kako je samo to važno a onda kukaju za nekakvom điđom Nvidie...

Skoro mi je došlo da citiram onu "boj ne bije"...ali neću:p

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51.