![]() |
mali OT
Kad se sjetim koliko sam nadležne morao molit/kumit da mi odobre "HTC temu" a ispostavilo se da je tema vise nego solidna, mislim da ni jedan model bilo kojeg proizvođača ne moze imat zasebnu temu :D Samsung je ozbiljan igrač na temu modernih android uređaja i kao takav zasluzuje temu, stoga predažem preimenovanje teme u "Samsung mobiteli" tako da se tu ubudeuce moze pisati o svim (novim)modelima Samsunga. On topic @Mitsuoka Jel imas neki info o cijeni S3? |
Tema preimenovana u Samsung Mobiteli. Nemojte je mijesati sa drugom samsung temom u kojoj se raspravlja o modanju, rootanju, fleshanju itd.
|
Citiraj:
Imho sgs3 je tipicna reciklaza sgs2 sa vecim ekranom imho onaj tko ima sgs2 bi bio idiot da ide na sgs3. |
Ako razlika u cijeni između SGS2 i SGS3 bude 1.000kn, onda je SGS3 nepotrebna nadogradnja. Razlika u softveru i hardveru jednostavno ne vrijedi te love i vlasnici SGS2 mogu mirne duše čekati SGS4 za godinu dana.
|
Novi SGS2 mobiteli dolaze sa instaliranim ICS-om po defaultu
http://gadgets.ndtv.com/shownews.asp...ome-editorpick |
Ako netko ide ovih dana u Dubai, može nabaviti SGS3 na licu mjesta
http://www.reddit.com/r/Android/comm..._sale_in_dubai EDIT: počela predbilježba i kod nas. Cijena nepoznata. http://www.vipnet.hr/samsung-galaxy-...ampaign=NL_may |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hox = htc one x valjda?
Eh kad bi spojili dizajn htca i hardware samsunga, jos na to nadodali prakticnost touchwiza u kombinaciji sa izgledom sensa...eh to bi bio uredjaj. |
To bi bila vrlo konkurentna cijena i mogla bi poprilično usporiti prodaju One X-a.
|
Citiraj:
@mitsuoka.. zasto mislis da je s3 ludnica za baratanje kod telefoniranja? pa cak je i siri osjetno od s2 koji je sam po sebi ogroman uredaj po pitanju sirine i zbog toga pretanak sa svojih 8mm debljine. Takoder, sta ce ti veci ekran? ako ga povecaju trebat ce pocet proizvodit torbe kao za laptope da bi mobitele mogli nosit (sef nabavio galaxy note, to je naprosto smjesno koliko je to cudo ogromno, pa to nije telefon!) ja imam malu saku pa mi zbilja sirina predstavlja osjetan problem :D |
Galaxy note rulez...
Nikad bolji telefon...:-D Jedino sto cu sad po ljeti ruksak trebat nosit. :-P:-P |
sta ne stane u pederusu?
|
Citiraj:
;-) |
Imam mi prijatelj samsung b5702 i iznad mreze(tomato) stalno pise koji mobitel koristi signal odnosno odasiljac i neznamo nikako gdje se to u opcijama moze isljucit da to nepise stalno???
|
Citiraj:
|
iskreno mislim da je htc dobio bitku ovogodišnjih flagship modela jer osim baterije s3 nema šta radit pored one x-a!!!!
a sad vidjet cemo kako se bude to sve prodavalo :)??? |
Citiraj:
|
Nemojte zapocet ONE-X vs SGS 3.
|
Citiraj:
Evo da se vratimo na temu. Samsung je izabacio ics za galaxy note i to je brate mili puno bugova. Problemi sa launcherima, problemi sa deep sleepom uredjaja, te problemi sa superbrickom ako formatiras uredjaj itd. Na xda je cijeli forum zatrpan s tim glupostima. Nadam se da ce brzo neko nesto puduzeti u vezi toga da vrati Sgn u puni sjaj :-) |
ICS je jos uvijek pun bugova. Za 4.0.4 kazu da nije los,ali sluzbeno ga nema osim source-a od kojeg se radi custom romovi,ali jos nije to to.
|
Citiraj:
Na S III stvarno ludilo radi sve, nema bugova i štekanja, a i baterija ludilo traje. Da je portat GB na njega, baterija bi držala 4 dana normalnog korištenja. |
Čudno za samsung da ima problema sa softwerom.. ne ide mi to uz njih..
|
Meni najvise ide na zivce sto nikako ne srede to sto se Voice Talk pali i kad stisnes samo jednom home button pri izlasku iz neke aplikacije. Trebalo bi se pokrenut samo pri duplom pritisku.
|
Citiraj:
a ti si dobio s3 na koristenje da tako detaljiziraš bateriju???? Citiraj:
|
Koji mobitel imas? Ja imam sgs2 i to mi se dogadjalo i na sgs1, ali nije to bas svaki put kad izlazim sa home button iz aplikacija. Nema u opcijama da se iskljuci, a nije ni to rjesenje jer ces to koristit kad zelis npr nekog nazvat ili napravit nesto bez da gledas u mobitel. Na kraju sam ga zamrznuo sa Titaniumom jer ne razumije dobro nasa imena pa me samo napati. :D Ali opet to nije rjesenje jer zatjeva root.
|
Citiraj:
|
Ma brzi je on i fluidniji ali ima dosta bugova. BB zna stekatim,izgubiti internet vezu na sekund-dva,onda stavis drukciju kombinaciju glavnog FW-a i BAsebanda,radi sve ok,ali onda recimo previse trosi bateriju itd itd. Djecje bolesti.
|
Ima li tko kakvih informacija kad bi napokon moga stići ICS za Note u nas.
Aparat je kupljen u Sloveniji pa neznam kako sad to funkcionira što se tiče updatea (nije brandiran). Isplati li se zafrkavati sa rootanjem uopće ili čekati službeni update? Sad mi se sviđa što tvornički imam Swype koji podržava hrvatski. |
Citiraj:
kakvi problemi na ICS-u, pa radi mi puno bolje od stock GB da ga slikaš. Doduše, nisam probao custom GB na svom, pa ne mogu to uspoređivati, no stock GB i custom CM9 ili neki AOKP - neusporedivo, u koristi ICS-a, bar meni. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:35. |