![]() |
Ajd javite i meni kad se osnuje klan, pa da iskusniji podijele s nama s honorom manjim od 10 neke cake i sl...
|
Ja večinom igram obični COD ovaj uo mi nekak dijeluje usporeno svi se s tenkovima napucavaju.
U COD nema tenkova i tih gluposti nego čisti skill! |
Citiraj:
|
kak sad.... fleks di si sad kad je neka ekipa tu.... prvo nas zagrijes i onda pobegnes...
a ovo isto ..."kad napravite sve javite mi" mislim fakat banana.... trebalo bi pitat "nedlezne" dal moremo imat svoj topic pod sticky za AA EXPERTS clan... da ne radimo www neznam dajte neku idjeu.... |
sta je ideja pala u vodu??
|
Evo, ja se javljam....imam 15 god. igram pucačine (singleplayer mi dopizdio) pa bi prešo malo na multiplayer.....ajmo ljudi.....imal šta od tog projekta ili da zaboravim.....s tim da ja podupirem AA.... CoD mi dosadio, odkad je izašao igram ga.....
|
Mozda sam malo n00b u igrama ali wtf je AA?
|
AA ti je Amreicas Army..
MP igra samo preko neta (osim treninga) posto imam 768/128 flat (kojem i nije potrebna sva ta brzini niti flat) pa se gustam... sasvim drugaciji osjecaj da s druge strane je mozak a ne AI... mada u nekim situacijama i to bi se dalo diskutirat:D :D :clap: |
Citiraj:
|
Američka Armija :D
Ja sam definitivno za COD ! Ajmo otvorit novi topic za to... |
Već imaš topic za COD
|
:beer: :beer: :rolleyes: Mislio sam da je onaj već zaključan...
|
Evoh me dođo sa mora. Crn sam i zaboravil sam kak se drži miš u ruci :D . Nemrem sad nikaj tak teškog. Stavite si prefiks [PCEKSPERT]_XXXXXX (xxxxx = ime) i derite, pa bumo vidli malo kad se naviknem na ZG ponovo :beer: :beer: :beer:
|
Javlja se regrut [PCEkspert]_GoGzS na dužnost :D
Evo, ja igram, ajmo, di ste svi......osnujmo [PCEkspert] Team..... :D |
JA SAM ZA BILO KAKAV KLAN ALI IMAM DIAL-UP-JEL MOZE BITI STA OD MENE?????
|
ma fuck AA bolje cod 10 puta!!!! :D :D
Nego gdje ce te nabavit server,trebete dic stranicu(forum) i kad to sve napravite |CW| vas izaziva na war!!! |
Evo vam stranica koja bi vam mogla pomoci u organiziranju novog klana!!! http://www.cod-gamer.com/index.php
|
Evo ja sam za
nick mi je _TommeK_ stari nick je bio sL!m Sh@Dy pa me neki možda znaju dal ima koji doborovljac da mi pošalje 2,4 poštom dam mu u zamjenu nba 2006, fifa 2006 i novije igre neke po izboru |
Slažem se da je bolji CoD. Ja sam već u jednom klanu, ISF ak nekog zanima, i ne mogu bit u još jednom. :D Igram najčešće na Bihnetu i Lolu.
|
a wolfenstein: enemy teritory?
|
a nedaj boze da osnujete multygaming clan, i time se prestanete nadmetat da li aa ili cod : bonker :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam već zauzet...
psf[i] 2,5 je vani! HOOOAH! Svi koji igrate AA pošaljite mi PM da vas stavim na BUDDY list tak da bacimo koju zajedno! |
evo aj igram AA i sad ajmo taj pcekspert klan osnovat,koja vam je fora kenjat po aa ako volite cod?napravite cod klan i gotovo,ustvari zasto pcxpert nebi bio i multigaming klan?bilo bi cist ok,pa evo ko je gazda st ose AA tice za pcxpert klan nek mi se javi na pm sta sve trebam,inace u 2 tjedna sa 10 na 20 honora dosao:)hehe
|
Ja sam da osnujemo Pcekspert CS ili css klan.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:23. |