![]() |
Da, da, da :D
Jedva čekam, u očaju sam tricu prešao već 5 puta. |
tricu sam nadobudno pokrenuo na sluškama poslije ponoći u nekom naletu dosade... big pile of NO :D
|
kakva će mašina trebat
|
Citiraj:
:kafa: |
Citiraj:
|
Plastika.
|
Igrat će se :)
|
Probat će se sigurno, već sam sve bitnije custom .WAdove izigro :D
|
|
Ujjjj dobre kreature, stavi u spojler da sissa ne skoči sa stolice i sakrije se ispod stola u fetus položaju
http://i64.tinypic.com/24dho5e.jpg |
i dalje stojim pri nope :D
|
Do izlaska igre možda ti i naraste... brk, pa se okuražiš
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPE :p |
ma bjež, ne volim ni horore ni strašenja u igri... pa fallout 4 me scima majku mu jebem :D
|
Ali Fallout 4 ima asa u rukavu, uz dobro levelanje i craftanje oklopa možeš ka mudonja šetat okolo i bashat protivnike kundakom (čak i na survivor težini), dok u Doomu toga nema :D
U biti u tome i je draž, ma koji filmovi - ovdi iz prvog lica gledaš strahote oko sebe, panično tražiš municiju, čekaš recharge baterije, moliš boga da stamina potraje da moš šta duže odsprintat.... Jedino ako ne naprave odron za neke nove klince - rapid auto heal, auto aim, ower powered oružja, hrpu municije/medpackova, press/hold SPACE indikator i ostale današnje gadarije -.- |
Citiraj:
Auto aim će se vjerojatno dat isključit, no dal ce bit kak spada tezine neznam. Doduse zadnji Wolfenstein im je bio dobar stoga hej |
Citiraj:
and so on :D |
Pffff...
'će da leti! |
dobar.dobar ko jedinica! zdravo bolesna koljačnica, jedino ziher zahtijeva pilu od bar soma eura
|
|
|
Kombinacija Overwatcha i UT, meni se ne sviđa iskreno.
|
Ako bude gameplay 1/2 duljine Dooma 3... onda će to biti odlično. Samo da nije još jedna jadna 4-satna SP linearna avantura za jedno popodne a la BF4.
|
A dobro Druže Brko BF4 nije ni fokusiran na sp. To je primarno MP igra. SP je tu tek tolko. :)
|
ovo je čisti ut na steroidima i smisla za sp nema.
|
Bethesda and id Software have revealed the PC system requirements for the closed beta phase of DOOM, check it out after the break.
Citiraj:
|
|
Evo, nakon dugo vremena mogu reći za neku igru "jedva čekam" :)
Što se samih requirementa tiče, i Doom3 je 2004 postavio ljestvicu dosta visoko tako da se ne treba čuditi. |
meni stigo closed beta key za ps4, al nedamise na konzoli
|
Najbolja obrada trailera ikad
https://www.youtube.com/watch?v=v8huQdiU7x0 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:03. |