![]() |
Stvarno izgleda ko neka buba, i još jako zuji
moramo pohvalit TT jer je napravio realističan kuler :beer: :beer: :D |
Je po designu je full zakon ali nije baš tih!:rolleyes:
|
1 privitaka
Evo jedne prednosti "kućne kovačije", bar imaš gdje staviti vent da ti puše po memi kad digneš preko 3.3v:D :D :D
|
Citiraj:
|
ja sam sebi izbor suzio na ova 2 coolera:
1) Zalman CNPS 7000B-AlCu (195 kn) i 2) Arctic Cooling Freezer 64 (164 kn) eto razlika u cijeni je neznatna, što je po vama bolje onda uzeti od ova 2? imajte na umu da će ići na msi neo4 platinum (ili sli) ploču, tako da nemam nikakvih problema sa micanjem drugih komponenti na ploči (ram, grafička...) |
Citiraj:
Samo obrati pažnju kako ti je postavljen slot na matičnoj. Na DFI NF4 Ultra-D paše taman kako treba i vent puše drito preko hladnjaka na ispušni...na nekim pločama je ispod i puše prema gore. |
Arctic Cooling Freezer 64 definitivno iako bi prije toga uzea Big Typhon:D Triba mi je doc u cetvrtak i izgubili su paket sad moran cekat ponediljak:rolleyes:
|
Citiraj:
|
@ Jelc & Smarty:
iz kojeg razloga freezer? da li bolje hladi ili je tiši ili??? |
Jeftiniji je, a nije puno slabiji.
|
Ali nije ni puno jeftinij 50kn. Zalman ljepše izgleda ako imaš pleksi. FKT-ovci(trek) tvrde da je freezer tiši.
|
Pa ne znam baš da će 7000B-AlCu bolje hladiti 64-vorku od Freezera 64...
Ne bih se kladio u to. |
Zalman bolje izgleda u kućištu,ali je mao skuplji i lošije hladi od Freezera,ali zato hladi i matičnu i RAM:D btw. kaj znači FKT?:confused:Vidim da Fleks i još neki to imaju u sigovima...
|
@Cali
Bar koliko san gleda po netu freezer je tisi i bolje hladi 64-ku, a i jeftiniji je samo eto zalman je ljepsi i hladi pomalo i ram. Da moran birat izmedju ta 2 ja bi uzea freezera. Uglavnom SniperWolf ti je vec sve reka |
ok, hvala dečki... onda ću najvjerojatnije uzet freezera... da je barem malo ljepši, ne bih imao uopće dileme, ali mi je freezer gadan za poludit...
|
Citiraj:
|
:) LOL,a čemu taj klan služi? Igrate nešto?:confused:
|
Pitaj Sky-a čemu služi. U načelu ljudi koji cijene tišinu svojih kompova.
|
Citiraj:
|
Noise freakovi...kolika vam je najjača db u kućištu hehe?
|
Dugujem vam ispriku zbog izjave da je Freezer topliji od Zalmana...a yebesh ga šta je ružan...nećeš stavit pleksi i gotovo.
@MRKONJA - Ma kakav klan, to djeluje suviše jeftino...:D KULT : goood : |
Ja razmišljam o kupnji nekog malo tišeg coolera od ovog BOX, pa bih htio neki da je hladan i tih (kao npr. Freezer64) ali i da je malo veći ''ljepotan'' od Freezera..:D I da nije Zalman.:D
|
TR XP 120
|
evo, danas sam instalirao freezera na 3000+ venice, i temperatura je 30 stupnjeva... pasta je arctic cooling cheramique
|
Citiraj:
|
Kažu: "Ne sudi konja kojeg nisi jahao", ali po mojim dosadašnjim iskustvima sa TT-om - NE, HVALA :D
|
Onda uzimam ''ljepotana'' Freezer64, a fakat je jeftin...:D
|
Ma znaš kako kažu, nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari...ali Freezer je iznimka :beer:
|
Evo danas sam si stavio Freezra64 (konačno došo iz HGspot Zg u HGspot Ri:D ) i stvarno je ''industrijski'' look. Ko da gledaš maketu nekog nebodera:D sada mene zanima jedna stvar: u kutiji s Freezreom sam dobio MX-1 pastu, koju sam potrošio:( (ni sam neznam na koji način):( i jednostavno, temp proca bi išla i do 38c idle :( pa sam se sjetio da sam dobio neku jadnu pastu s matičnom u kutiji pa sam nju razmazao preko ove MX-1 pa je sada idle temp 26c...(šteta dobre paste, MX-1) i sada nisam siguran dali te dvije paste mogu funkcionirati ''zajedno'':confused:
|
Citiraj:
P.S. S kojim je to aparatom slikano? |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |