![]() |
Citiraj:
|
Zaboravih spomenuti jedan od najboljih recentnijih hackerskih filmova sa finom dozom intelekta i realnosti : Sneakers (1992)
|
...joooooj da, da, da, da....sneakers
:clap: kako sam na to zaboravila...to je jedan od boljih"hakerskih" filmova....:) ima, kao prvo odlicnu glumacku ekipu (ukljucujuci i Rivera Phoeniksa), fore u filmu su nenedmasne i radnja je izvrsna... ...taj sam film jedno vrijeme toliko cesto gledala da sam vec znala dijaloge napamet:rolleyes: no, ja i dalje tvrdim da je "matrix" ultimate giksor film :D |
Nije baš " hakerski " ali - ANTITRUST.
Film napravljen jako nalik malom genijalnom programeru i tipu ala Billy gejts koji ga zaposli ... bla bla bla. Sve u svemu poprilično dobar film i nema geek debil šprehe tipa - daj mi dodaj mobitel na kojem se vrte WIN 2003 server da crackam mainfraim NSA ( 30 sec napetosti ) , EVO gotovo. LoL |
Citiraj:
o,da, meni je super film....ima i akcije i trilera, ono, jako mi se dopao! Što se toče Hackers, kod sam bio mlađi film mi je bio totalni zakon, ali nedavno sam ga pogledao i pukao sam od smjeha! Ali Lord Nikon i Cerial su LEGENDE!!! :D Swordfish- tako,tako, da nema Johna Travolte, nisam siguran da bi film imao tu kvalitetu ( a i ovako ju nema) :p |
Citiraj:
|
A jel itko gledal Nicotinu? Nije bas isljucivo hackerski film al je ful zanimljiv.
Lik hackira svicarsku banku tako sto na sonijevoj tipkovnici utipka "swiss banks" u trazilicu i onda nasumce izabere jednu od izlistanih. Proba upasti i dobije "Acces Denie". Uposli par programa koji izlistavaju puno teksta jer tako to mora biti i na kraju upada. Nasmije se i stisne gumb te direktno iz Mozille (da, sve radi kroz Mozillu, pod Linuxom) przi CD u sonijevoj przilici. Ne znam gdje je sve te ekstenzije nasel al i ja bih to :D Obavezno pogledati :beer: http://www.imdb.com/title/tt0337930/ |
lol te su mi najbolje pogledaj matrix i broji reklame:D al gle ak ne kuzis ikak ide sam ostanes paf:) a kad znas kak ide se smijes kak su glupi i mastoviti i mislis si da je bar tak lako:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |