![]() |
Ma, razumijemo se. Ali mi kod nekih taj "elitizam" u stilu "Ja sam si cool jer me boli briga za grafiku" živcira. Grafika je tool i igra može biti samo još bolja ako dobro zgleda. Pogotovo singleplayer i slične stvari. Pa jedan Call of Duty (koji mi već godinama ne valja) baš zbog OK grafike i zvukova mi ima zabavan SP koji uvijek pređem iako je igra meni nakon CoD2 generalno smetje! :) Iz onog trailera igra izgleda responsive i lijepo izgleda. Još da gameplay bude zabavan i vozi :)
|
Hm, elitizam? Ne shvaćam to tako, samo kažem da mi je grafika generalsa dovoljno dobra za jedan rts. Ponavljam, nemam niš protiv dobre grafike, dapače, al ne pod svaku cijenu.
A ak je moje razmišljanje elitizam, kak komentiraš ovu izjavu? Citiraj:
I kaj fakat misliš da je ono gameplay trailer??? Dao bog da griješim... |
Nije išlo tebe fanATIk, a i malo sam se krivo izrazio!
|
No problemo. :beer:
|
ja sam komentar sa rl shvatio kao sarkazam,,, ionako takvih igara nema ^^
|
Citiraj:
Nadam se da će izbaciti još materijala uskoro... |
|
Nije mi jasno što znači ovo free-to-play. Šta to znači da će igra biti mukte (u što sumnjam) ili šta? :zdero2:
|
A očito će biti neki Premium koji će se plačati ili će prat pare preko mikrotransakcija, ipak je to EA i njih nema di nema profita, ovo FREE je čista navlakuša.
|
Ma nadam se da će skidrow, fairlight i ta ekipa već nešto smisliti :fiju::fiju:
|
Ja se bojim da od toga svega nece biti nista u smislu klasicnog RTS-a. -.-
http://www.youtube.com/watch?v=i0U89OWdTuc Jednostavno ce se zvat C&C. Oni su napuseni??? |
Jesu, na lovi su.
|
Citiraj:
S Generalsima 2 sam imao nadu.. a ovo :( Bit ce to mikro mužnja para, koju ces na kraju platiti 3x više nego igru... Enjoy. |
Oni pokusavaju kopirat COH Online ali ce ispast sprdnja.
|
Jesi probao C&C Tiberium alliance? Smece i govno !!!! Crkli dao Bog:
Na tu foru ce to ici. |
neće bit singleplayera???što je to uopće,kampanja??ja ni u jednoj rts nisam odigro kampanju,većinom skirmish ili mp online.
|
Ja sam u svakom c&c-u odigrao kampanju, i nikad nisam ostao razočaran...
A ako neće biti singleplayera, neće biti ni kampanje niti skirmisha :hitthewal: |
C&C je umro nakon RA 2
ovo ostalo je samo "svrbe me prsti" |
The match is about to begin !
30... 29... 28... 27... 26... Insert coin 25... 24... . . |
Nije ni čudo da idu na foru sa što više para s obzirom da su im cijene dionica pale za 50% (http://www.gamefront.com/report-ea-s...dering-buyout/)
fučkaj ti takve gluposti, ja ću si rađe tu i tam zaigrat RA2 ili prve generalse :) |
Eto otvorene su prijave za beta test.
Nadam se da cu ga dobit kao C&C4 test tako da vidim sta me ceka... |
Na vikendici sam pa mi je net u banani tako da nisam vidio video, ali komentari ne zvuče dobro :)
RA2 je još i bija dobar, C&C4 je pokopa stvar :D |
Citiraj:
|
lol kakav to onda glup c&c ak nema skirmish
pa skirmish je utjelovljenje tog zanra |
Idiotizam...
|
Da na zalost su svi shit nastavci doveli do toga da je skirmish jos najzabavnija stvar u igri. Prvi C&C pa i Red ALert su bile prije svega LAN igre. Kad su izasle bile su hit u igraonicama i haklalo se po cijele noci. Skirmish je bio samo za brzinsko upoznavanje osnova. Steta mogli su od C&C napravit najbolju fransizu ikad da su imali malo vise maste i hrabrosti..
|
Trebali su se drzat izvornosti...
|
Citiraj:
|
Otkad je Westwood propao tj pao pod grane EA, C&C i RA serijal je propao skroz na skroz.
RA2 zadnji epic primjerak igre. Ne smrdi mi ovo na dobro, mislim da bude još veći bulšit od C&C4. A mužnja love epična. Zamisli prije početka igra moraš uplatiti neku lovu da si povećaš početni iznos para. Ili ako želiš graditi advanced unitse poput Mamootha ili Bombera, to će koštati 1 euro... lol. |
Taj princip postoji već odavno, u "free" online igrama poput Ogame i slično. Igraš igraš i onda ti ponestane zlatnika koje, gle slučajnosti, ne možeš nigdje nabaviti osim ako ih kupiš na njihovoj stranici.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:56. |