![]() |
Citiraj:
Što se i7 - 2700k tiče, dosta je to relativno, čisto sumnjam da će doći dokle god se barem djelomično ne isprazne lageri s i7 - 2600k, pa da mogu puknuti novu narudžbu i početi tjerati skuplji i7 - 2700k. Sve ovisi o "volji" naših distributera/uvoznika. No, možda sam u krivu. Malo je teško pričati/špekulrati o tome, ki bi da bi. :) |
Citiraj:
PROOF osim ako u medjuvremenu ne izmisle nesto novo |
xulos nemaš što čekati 2700K, pošto neidu bolje od 2600K, a bit će skuplji od istih.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Super za p67 iako je bilo za ocekivat jer nema razloga zasto ne..
Xulos, ne isplati se kupovat nista jace od 2500k bar ne novo.. |
Razveselili ste me mnogo momci :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego zanima me, kakva će im bit ova nova integrirana grafička, kažu da je 50 posto bolja nego ova na SB arhitekturi. Šta vi mislite? |
Citiraj:
+199% faster performance in 3DMark Vantage GPU benchmark +56% faster performance in ArcSoft Media Expresso
|
Magarac, ti stvarno nisi magarac, čemu taj pogrdni naziv? Da nisi možda hajdukovac? :D Šalim se, ma ovo je fenomenalno što intel radi u zadnje vrijeme, baš sam zadovoljan kako unaprijeđuju proceve, cijene su ok velim bit će kruha i igara! :chears:
|
Da je 300% neće biti ozbiljnijeg igranja na integruši! :)
Ali da, delaju dobar posao. Mene će više zanimati kako će njiihovi APU-i za mobilno tržište izgledati jer ovo za desktop uopće nije zanimljivo (točnije, malo prčkanja po arhitekturi, primarno integruše + manji proizvodni proces) očekivano! U svakom slučaju jako me zanima jer bi si uzeo neki ultrabook, a sve ovisi kako će se Intel ponašati pokraj druge revizije Lianoa od AMD-a na tom polju. (Zašto je Trinity odgođen, aaa zašto) |
|
taaaman :) to bi bilo baš početkom onog Q2/2012
|
zanima me kolika bi mogla biti cjena kod nas Iby Bridge procesora i kad bi se mogli pojaviti kod nas
|
Negdje u svibnju, možda i prije, ali misli da je svibanj realan. A cijene će bit kao i za Sandy, više manje iste. Od 1000-2400kn, ovisi o modelu.
|
Citiraj:
http://semiaccurate.com/2012/01/09/i...-stage-at-ces/ |
Još jedan video
http://youtu.be/LdQ7w4vlPho |
10-core Ivy Bridge-EP Sample Tested
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/159900/10...le-Tested.html |
E to je poso, 20 Threadova, hmmm bas bi bilo zgodno da to izbace zapravo u Desktop soluciji a da ne ispadne na kraju Xeon only :).
|
|
znači opet odgoda sad moram čekati jedan više mjesec da kupim komp
|
Obična nagađanja, ne brini. Desktop verzije bi trebale izaći u 4. mjesecu.
|
da, i meni se čini da bi se odgoda trebala odnositi samo na mobile verzije procesora, ne i desktop iako to nigdje nisu specificirali. ima čak i jedan članak baš o tome.
|
|
koja će bit aproksimativna cjena ovog i5 3570k,kolko vidim ići će na iste z68 ploče.
|
par postova gore imaš cijene novih procesora, 225$
|
ko i i5 2500 oko 1800,valjda.
|
Mislis, 1650-1700kn? Naravno, biti ce skuplji odmah po izlasku, ali i dolar bi navodno trebao pasti. :)
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:58. |