![]() |
I tvoje kihanje :D Cijelo slijepo crijevo ti je govorilo "nazdravlje" :)
|
Citiraj:
To nije slijepo crijevo :chears: očito si jako davno završio tšrb :) |
kak nije slijepo crijevo?
kaj su preuređivali nekaj ili... |
pa to ti je hodnik kad ideš (gledajuči sa strane ulaza) desno prije kantine
|
gle fakat... ono iza su vrata onog bizarnog vrta u sredini, ne?
pa čuj prošlo je 10ak godina, nije baš jučer bilo :) |
Drito cekija,Sisa,kaj smo mi onda generacija bili? Ja sam druga generacija mehatroničara,završil 2001. :)
|
nemam pojma kad sam završio to đavolje mjesto... '84 godište, krenuo sa 6 u osnovnjak, pao 3. u tsrbm, pa ti kalkuliraj :D
|
Kad se sjetim učiona u slepom crevu. Sve su imale one rešetke kao u nekom konc logoru. Nisi mogao ni kroz prozor brisati van (ako si bio u prizemlju) tamo.
Sjećam se kad je frend zapalio pljugu dok smo bili u onim učionama prek puta zbornice. (kaj imaju mali vrt u sredini). Mileta nije niš skužio, ali ekipa iz zbornice je :D hahaha Citiraj:
|
Tako je syss, dobro kažeš, to je đavolje mjesto. Ali ajde, nisam rokno nijedan al sam bio blizu svake godine. :D
|
Zahvaljući Šarcu sad i znam ponešto iz elektrotehnike ... Sjeća se netko njegove knjižice :) i one tišine kad ju je vadio iz svoje taškice?
BTW kad danas napišem neki mini review ... i Maltarićka će se pitat dal govorim španjolski, a Šarac dal je to veliko ili malo slovo :D |
Citiraj:
gdje je ekipa na stručnim predmetima rokala po 5-10 popravnih, ja sam imao trojke/četvorke. tako da je taj stav rezultirao sa 5 godina srednje i 19 popravnih (jedne godine sam kod mileta prošao na prvom roku jer me pitao apsolutno ista pitanja kao i kolegu prije) :) |
I ja se što znam je više manje iz tšrb....npr kolko piva do rigoleta ili pravilno apliciranje lakih i teških droga :D
Al ajde,naučiše me lemit.... neloše za 4 godine :) |
Citiraj:
nisam isao u rudjer ali fred koji je bio sys toga je , pa zato pitam ... on je 80-o godiste |
Citiraj:
|
hehe to su bili dani :)
|
Citiraj:
Da stvar bude bolja frend je taman nagnuo bocu kad ga je sa hodnika đurđa vidla....:))))....Koliko kvalitetnih anegdota i zajebancija iz tog Ruđera...:goood: Iako nebi opet tamo išao.....platio sam ceh kasnije na feru kad sam matane polagao iz 5.-og i 6.-og puta..... |
Citiraj:
ja sam zavrsil 2002 i bio sam druga generacija mehatroničara :D ko je sada u krivu? :lol2: EDIT: Citiraj:
|
Još samo da vam čujem prezimena jer ja sam završio 2001 :D
|
Citiraj:
|
Hm, uspomene uzavrele, suza suzu stiže, a da se nađete pa zapijete i ostavite forum na miru? :D
Zatvaram, nema više smisla ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14. |