![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma kad vidim stozer, tudor, vampir i slag stimac :D
|
Nisam ja rekao da je Mafinjo kriv za igru *danas, samo mi ga je gadno vidit tamo di je iz ko zna kojeg razloga.
Ne sjećam se kad smo od lošije momčadi 4 komada popili za bezveze, al očito će bit toga još. EDIT: Al ajde bar se Dudu vratio, njega mi je uvijek drago vidit da igra... |
Nisu ti Švicarci neki jazavci, pitajte Švabe kak su prošli uoči Eura :)
Drugo - ovo je ekipa koja vjerojanto u ovom sastavu više nikad ne bude igrala :D Sveukupno je igra bila loša, tu nema spora. Nadam se da će Štimac shvatiti da nije isto komentirati tekmu s tribina i voditi tekmu :D |
Bilo bi oke spomenut i Belgijance, natrpali su Nizozemce ko Švicarci nas, 4:2. Ne bu lijepo :D.
|
Nakon tekme sam odma otišao od televizora i tek sad sam slušao komentare poslije tekme, ak se ne varam dudu je rekao da su samo 3 dana trenirali i uigravali se...
|
Pa 3 dana ili 3 mjeseca, glupo je da ispadaju onako. Svaki švicarski napad izađu 3-4 igrača vs naše zadnje linije. Jedan zazuji i igrač s loptom ide sam na golmana i pritom mu se ubacuju još 2 u prazan prostor jer su pretrčali naše...
|
Igor Shtipac.
|
Citiraj:
'Oce to u nocnoj. |
Citiraj:
I to nema nikakve veze sa lošom igrom reprezentacije, neznam gdje si to pročitao, ali zbog takvog stanja u HNS su tribine bile "krcate". :kafa: Ili je po tebi puhao jugo pa zato ljudi nisu došli na tekmu? |
Citiraj:
I kakve veze ima stanje u HNS-u sa tekmom REPREZENTACIJE? Sve je ovo debeli offtopic, to je repka a ne tema da li se navijačima dole sviđa ili ne njivov bivši igrač i trener... |
[QUOTE=Jelc;2217075]
Citiraj:
Jelc, u krivu su:D Mene toliko ni ne brine losa igra, dečki su tek 3 dana zajedno, trener pokusava nesto novo, pa na kraju krajeva, prve prijateljske utakmice i sluze bas za to, isprobavanje novih taktika i provjeru igrača. Mene mene vise brine ta negativna atmosfera koja stvorila odmah na početku. Nisu valjali Marković/Srebrić i ekipa, Bilic se izgubio bla bla bla. Doslo novo vodstvo, novi trener, sad je jos gore. I to sve nakon 3 dana zajedno i prve prijateljske utakmice. Jelc, evo ti primjer Dinama. Čačić nije izgubio utakmicu, Dinamo godinama suvereno vlada prvenstvom, stalno je u Europi, ali stvorila se negativna atmosfera, svi samo kritiziraju, stadioni prazni i sto je najgore, toj negativnoj atmosferi se ne nazire kraj. |
Dajte nam nazad Bilića i njegov stručni stožer sa žutim,oni su znali izgubit ali su bili 99% ozbiljni i pripremali su utakmice
Ovo sa štimcem nebu dobro,svatko od nas bi bolje složio sastav od njega. Nemožeš glumit barcelonu kad nemaš igrače sa mozgom. |
Citiraj:
|
Ne znam što se iščuđavate atmosferi, kao da se nije znalo da će tako biti :)
Što se tekme tiče, našima se totalno nije dalo, a ovako prerošpani sastav ne bi dobio ni neku slabiju momčad a ne solidnu Švicu (ako se to može nazvati švicarskom reprezentacijom, to su baljkanci i prijatelji :D). Bit će to napete kvalifikacije, izborniku ćemo po njima suditi. Prijateljske utakmice su drek, u njima smo već znali dobivati po nosu, a ovi igrači su već mnogo puta pokazali da im se takve tekme ne da igrati. Štimac je odlučio dosta radikalno promijeniti igru, što možda i nije najbolja ideja, obzirom da nema vremena uigravati ekipu dva tri tjedna. Fino mu je Zdravkec smjestio, ako ne uspije u kvalama, u nogometnom smislu Štico je gotov :D Sammir u loži s Mamićem :lol2: Poruka je jasna da jasnija ne može biti :D |
Kaj je tebi, pa nema kaj taj tražit u repki obzirom na to kako igra...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na mjestu kojem bi on igrao imamo dovoljno igrača, mislim da nebu ništa od te priče:)
|
Nisam gledo tekmu ali rekao bih da se sa takvom preofanzivnom postavom ne ide ni na dosta slabije reprezentacije. Jedino ako je to bio kao neki eksperiment pošto je prijateljska tekma.
|
Pa sto vam je, to su Šticove igre zavaravanja i taktickih dezinformacija belgijanaca, srba i ostalih :D
|
Nitko se ne sjeća njihove prijateljske s Njemačkom neposredno prije početka EP?
Švicarci su im uvaljali 5 komada, a kasnije su bili uvjerljivo prvi u skupini s 9 bodova pored Portugala, Nizozemske i Danske, jedina ekipa s 9 bodova uopće na EP. Nismo Njemačka, ali zašto otpisivati sve nakon jedne prijateljske. Ono što sam u Štimčevom komentiranju uspio čuti prije nego što je postao izbornik vodi prema tome da želi napraviti od momčadi ono što nije bila od 98. Ofenzivna i agresivna. Ne znam zašto svi očekuju čuda nakon 3 dana treninga nakon što su 6 godina bili navikli na jedan stil igre. |
Ofenzivna i agresivna.
Ne bih rekao. Za takvo što u veznom redu nedostaje brzih tehničara. Zadnji igrač kojeg je Hrvatska imala a da je odlično ispunjavao zahtjeve po pitanju ofanzive, defanzive i trke je Boban. Osim toga, 98. smo imali fenomenalne bokove (Jarni, Stanić) i samim tim odličnu kontru. |
Počinje put kvalifikacija u ovoj teškoj skupini (sa suzom u oku junačkom se sjećam one prelagane skupine za Euro, gdje smo skoro failali), mislim da bi Makedonija trebala biti lagano predjelo za nekakvih 1:0 ili 2:0, opuštena utakmica...
|
Baš me zanima kako će odigrati Švicarska protiv Slovenaca. :)
|
Čisti zicer na Švicarce, bar što se mene tiče.
|
Nadam se da naši neće zakenjati protiv makedonaca. :)
|
ja se nadam da ćemo dobit
|
ne izgleda bas najbolje...
|
pazi u 65. minuti ulazi Jelavić umjesto Eduarda.
Treba bit izbornik svjetkog kalibra da to primjeti. "Tika taka pass, tika taka pass..." tak presvijetli Štimac slaže koncept igre , bolje da ne idemo u Belgiju ovakvi edit: ma too Nikica , spasi nas ! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:38. |