![]() |
Mag jel se moze negdje gledati tv ili online?
|
Koliko ja znam ne. Imas jedino live stream radio prijenos. Link ti je u prvom postu.
Bit ce uskoro tekmi na telki i u zivo. 1:4 za Medvede 1:5 finalni. Odlican rezultat. |
Ja dobio pare. :D
|
Danas protiv Linza! Kak bi bilo lepo da danas Morency malo spegla Ouellette-u facu. :goood:
|
Vrlo lako moguce. Doma se ne daju hebat ni mm.
|
Ice Fever raspored tekmi.
http://www.medvescak.com/hrv/arena_raspored.html Ja dolazim na weekend zbog ove dvije: 13. 01. 2012. (19:15) / HTV - KHL MEDVEŠČAK ZAGREB - EC-KAC 15. 01. 2012. (17:30) / HTV - KHL MEDVEŠČAK ZAGREB - EC REKORD-FENSTER VSV :) |
!! Medvedi izjednačili na 3:3 u drugoj trećini!! AJMO ZIG ZAG!!!!
|
Ove medvediće mi je drago gledat skoro ko Hrvatsku 98 na svjetskom :)
|
Stvarno ih je gust gledati, slazem se!
|
Ko ne gleda nek sad stavi na 2. program. 4:4, penali..
I da. Strasna tekma.. http://www.erstebankliga.at/de/ |
:chears:
|
Uništili smo ih na penale.
Kad bi se svi naši sportaši ovako borili i poginuli na terenu. |
Citiraj:
|
Premala se lova vrti za njegove apetite a sad je okrnuo prema politici. Bojim se da bi u prvoj sezoni izgubili, rasprodali kljucne igrace, publiku i dobili Dinamo na ledu. Sacuvaj boze!!!
Sad su jos malo ucvrstili 3. mj.. Da bar dobe iducu tekmu i na konju su.. |
Sljedeća je sa KAC-om, imaju samo bod manje od nas ali i dvije tekme manje...
|
kac u gostima, to uvijek mlatimo :)
prijenos ce biti na laolatv |
Evo mene sa tekme. Jebena tekma samo mi je zao kaj smo dali bod Linz-u. Suci su opet imali neki "svoj" kriterij(Prpich), ali ajde dva boda su tu.
|
ma cak me ne smeta toliko ni kriterij kod prpica (ok,shvacam da su mu morali dat iako je nenamjerno, ali u hokeju cim se krv vidi odma je iskljucenje )
ali one dvije situacije na zanoskom i banhamu cini mi se, u situacijama 1on1 sa golmanom, pa to mora biti 2minute |
Najveci je problem kaj svaki malo jaci kontakt na igracima iz austrijskih kluba. Zavrsi tak da njihov igrac lezi kaj da ga je FAP pokupil, a da bi desetak sekundi nakon toga klizao kaj da ima raketu u guzici. I da stvar bude gora, na kraju tekme je mislim jedan od brace Lukas "prijateljski" razgovarao sa sucem. Valjda mu je objasnjavao kak ga se je par puta previse sljepilo na bandu, a nitko iz Medvescaka nije dobio 2 minute.
|
Kolko vas je bilo na tekmi Medveda? Svi pričaju da je super, a ja nikako da odem bar jednom... Sve me nekako privlači, ali nikako da konačno odlučim to ić pogledat :D
|
isti slučaj sa mnom. Ali u 1. mjesecu idem , moram ići , sad dosta na KAC ili nešto..karte su 50 kn?
|
Mislim 40, al nemoj me držat za riječ.. Bile su po 30 prošle sezone, sad su 40 (tak sam čuo)...
|
Citiraj:
Dodatne informacije |
Uzeo za sebe i dragu 13.1 za KAC:D Koji sutra , 2.12. gazimo!!!
|
|
Danas se igra protiv KAC-a u Klagenfurtu, pocinje u 19:15 a prijenos mozete pratiti na :
http://www.laola1.tv/en/int/ice-hock...14--67093.html |
Upravo Frank Banham dao gol za 1:0. :)
|
|
i mene :D danas mi stigle:D AJMO ZIG ZAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1:0!!!!!!!!!!!!!!!
|
Pas mat...rrrrrrrrr, 1:1 :(
Dali su gol s igračem više. Opet vodimo. Sasha Pokulok za 2:1. :) 1 minuta 2/3 i vodimo 3:1. 4:1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:51. |