![]() |
RIP :(
|
RIP
Nisan ga osobno poznava, ali je bio dobra na forumu. Šteta, mladi život manje... |
:((((( Ne mogu vjerovati. S covjekom sam trgovao dosta puta,znali smo ponekad popricati u vezi tehnike, izuzetno prijatan i druzeljubiv. Pocivao u miru :((
|
Neka počiva u miru božjem!
|
Strašno :(
R.I.P. |
R.I.P. kolega... :(
jos kad vidim "Zadnja aktivnost: 09.11.2011. 14:29" trnci me prodju... |
RIP mynoon
par puta mi je pomagao nesto oko tehnike, super ljubazan i drag covjek |
R.I.P.
|
Jao, motorom u smrt...
RIP U kakvom su financijskom stanju žena i djeca, ako netko možda zna (ako ih je imao, nisam ga poznavao pa ne znam :()? Možemo skupiti nešto ako treba (znam da su sprovodi i grobna mjesta skupi dosta). Svatko po 50 kn mislim da nije problem. |
A jebemu mater!:fuming:
Poznavao sam čovjeka, praktički susjed. Puno smo trgovina obavili čak smo planirali i voziti se skupa na dva kotača... :(:(:( Nikako to nije zaslužio.... R.I.P. |
R.I.P.
|
:(
RIP... |
bio mi je veliki prijatelj, pomogao mi je više puta u nevolji i definitivno nije ovako nešto zaslužio.
Počivao ti meni u miru prijatelju. :( |
Strašno mi je žao :(
Počivao u miru! |
Šteta, počivao u miru :-(
|
Strašno, počivao u miru kolega.
|
Kad sam vidio naslov teme pri brzinskom scrollu naslovne stranice foruma, mislio sam da se radi o nekoj šali...
Čovjeka nisam znao osobno, nick mi je poznat jer sam ga povezivao sa zrelim članom i kvalitetnim postovima, bila je priča o brodskoj elektronici, nisam više siguran... Počivaj u miru! :( |
Dobar, drag i simpatičan čovjek nas je napustio :(
RIP zekane naš. |
RIP kolega :(
|
Počivao u miru. :(
|
pocivao u miru
|
jebemti........ jedan od prvih ljudi s kojima sam se skompao na netu preko foruma, znali popricati i cesto se nasaliti, dobar covjek........ steta, stvarno steta.
pocivao u miru deda boris :beer:. |
kako mi je žao čovjeka j****e
počivao u vječnom miru ...a u k :( |
OMG... R.I.P, koji uzas, zivjeli smo jako blizu.
|
R.I.P.
|
Užas... :(
R.I.P. |
r.i.p
|
RIP
|
Citiraj:
Citiraj:
kakav turn down od motora :S |