![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
evo, već 24 sata, sa podešavanjem koje je rekao kolega NemoRS i za sada sve radi kao i prije, nema rušenja. postavke su za Firefox, TB, Explorer i KMPlayer i sve ok.
|
Citiraj:
|
Evo ja sam vrtio 3d mark11 s konfom iz "moj komp" i s prijašnjima 280.26 i imao sam 4156 score, a sa 286.79 sam dobio 4220 score.
I prvi puta zeleni znak poslje testiranja.:chears: |
kod mene isto radi sve po ps-u sa ovima... kao i sa prijašnjima, vrti monitor i tv oboje na 1920 bez ikakvih problema.. nisam gledao kako su se tempovi mijenjali, xulos sto ti kazes kakvi su ti tempovi?
|
Nakon 5 dana, meni su se skenjali opet :( vratio sam se natrag na 275.50 i naravno da je sve opet u redu, ali mi se Battlefield 3 sruši nakon 5 minuta igranja...
|
Nakon 5 dana, meni su se skenjali opet :( vratio sam se natrag na 275.50 i naravno da je sve opet u redu, ali mi se Battlefield 3 sruši nakon 5 minuta igranja...
Tako je i kod mene bilo, pa sam spustio radni takt grafe na 860/1900 i sada radi ok, ništa se ne ruši, znam da je rješenje glupo, ali meni na taj način radi, nadam se da sam ti barem malo pomogao. |
Pozz, htio bih pitati jel itko imao problem sa ovim driverima, u igrama slika stane, zacrni se ekran i onda se opet vrati natrag u igru kao da nista nije bilo, 2-3 sec tako me blokira od svih radnji, random se dogadja nekad 1-2 put dnevno nekad po par put zaredom.
|
Citiraj:
|
Izašao 290.36 Beta
|
Meni se isto znaju srušiti nekad nekad, i to ono najgluplje, dok surfam. U igrama ne
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:31. |