![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Dio požeške ekipe će bit domaćin a druga polovica se isto najavljuje za subotu. Žderonje neke bi stvarno mogli, nema potrebe za ovim mini! |
Mogli bi neki doodle za subotu, kada bi tko mogao doći. Pa da se probamo pogoditi u vidu nekog druženja? :)
http://www.doodle.com/qqzmnu55zq76f2vd#table |
Je, više se ne možemo ni okupiti bez onlajn kalendara ha :D
|
Ma, rekao. Ne škodi. A imam još neke stvari za subotu u planu pa rekao da pogodim tih par sati kada će biti najviše rulje. :)
I da, (ne)profesionalna deformacija :P |
E, ozbiljno: live stream za nas "bez šanse dolaska"?
Ikako? ... Sa Žderonja makar? :D Sretno ekipa, njušim odličan provod (...i zavidim). ;) |
Evo jedne današnje. Koliko sam vidio, pripremao se tekući dušik, snimalo se, a i ekipi se nije dalo odgađat pivu sljedećih pola sata dok se sve ne pripremi, pa nisam previše slikao.
http://img153.imageshack.us/img153/61/dsc00687yc.jpg |
Vidi delti, pol košara. I onda kažu da ih nema :D
|
Eto izvjestaj s prvog dana, nisu losi rezultati :D
|
Nije se ništa drugo ni očekivalo :) Kada će grafa ispod nule?
|
Citiraj:
a to si ti tam naslikaval? :D |
Citiraj:
|
Ja bio u 16 i bilo potpuno mrtvilo, valjda sam fulao termin.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Bas smo u 16h valjda sjeli pojesti nesto prvi put danas, a onda smo oko 17h poceli natakati LN2 :) Citiraj:
|
hm, ako budem stvaaarno dosadan, dobim onaj ssd? :lol2:
|
Citiraj:
|
Trebate fotografa? Mijenjam fotke za ssd :P
|
Citiraj:
|
Znaci da trebam bit jako dosadan, a to meni nije problem :D
|
Ajme!! Pcekspert XXXL majice!!! Ovako, ja bih dosao i bio dosadan za jednu takvu majicu ali sam pred 20 dana postao tata dvjema predivnim blizankama pa nemogu izac iz stana! Mogu li zamoliti urednistvo PCE-a za jednu poklon majicu?? Nemora ni biti poklon, platio bi je!
|
prestrašno....
svaka čast ekipi. A di je live streaming zapeo |
Citiraj:
U subotu dolazim i trollam dok ne dobim jednu :D Ak je Razer blizu smartphone ostavljam doma, da mi ga ne clocka, još se sjećam epizode sa POS kasom iz Santa Marie :lol2: |
Malo inside informacija.
Prvi utisci su super, trebao bi biti prilog od juče u eHrvatskoj (ako Krešo može potvrditi u kojem terminu bi trebalo prikazati) Posjetitelja isto tako ima dosta, kaže da je velik interes ljudi za štand od PCEksperta, odnosno sve zanima što se to tamo dimi :) Uglavnom prvi utisci su super. I dobio sam jedan naputak koji trebam reći, sistem za dobivanje maica je promjenjen, od sada tko donese grafičku na torturu dobiva maicu, a cure i bez grafe dobivaju u svakom slučaju :) PS Kaže Razer da je onih 7,5Ghz samo zagrijavanje :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ljudi, bu koga u subotu tamo u periodu između 11 i 13 sati? ja planiram vako i nako u ZG pa sam mislil navratit pa da konačno i upoznam još ljudi sa foruma :D
|
Danas sam navratio i vidio kolegu Razera kako se svađa s mobilnim uređajem :p
Za subotu sve zavisi kako će proć noć sa Hrvatskom repkom i kolko promila će se morat izlufravat slijedeći dan :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Za sve koji pitaju za streaming nazalost u prekratkom vremenu smo se organizirali tako da to nismo ukljucili. Na godinu cemo... :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:55. |