![]() |
|
Pošalji SMS sadržaja DUPLO na 13555, a nakon toga za prvu mjesečnu nadoplatu stižu ti duplo veće porcije kuna na računu, svaki mjesec sve do 31.1.2016.
Tako za nadoplaćenih 50 kn imaš 100 kn, za 100 kn imaš 200 kn, a za 200 kn imaš čak 400 kn na računu. Sve u svemu nije loše,polako operateri pocinju nuditi povoljne opcije i mobitele na bonove za ovaj Božić Jedino što kune vjerojatno idu na bonus racun https://www.simpa.hr/pogodnosti/duple-porcije Uz to dosla i "mala" prejaka na tjednoj bazi. I sto se tice prejake, od 13.11. 1000 minuta vrijedi prema svim mrezama. Nije vise samo 200 prema Vipu. |
Znači taj dupli iznos se može koristiti za uspostave poziva?
|
Do 31.01.2016. je za nove korisnike Simpe. Postojeci duplo imaju do 31.01.2015.
A ovo za prejaku je odlicno ako nema vise 200 prema VIPu. |
Da, to je super vijest za Prejaku. S 1000 min doslovno prema svima se vratila u konkurenciju.
|
Citiraj:
|
simpa tarifa - 13.11.-31.1. - dobivaju se dupli iznosi bonova. valja opet utrpati 400kn na racun, poduplati to i biti miran godinu, godinu i pol.
ggwp simpa :D |
Možeš bit miran do 31.1.2016 s obzirom da ti tada miču bonus ostvaren tom opcijom.
|
Citiraj:
Ako koristis opcije, onda se bas i ne isplati. Ako ne koristis opcije, onda se isplati. Naime, dupli novac ne ide na racun, vec ide na posebni bonus racun. Taj posebni bonus racun se ne moze koristiti kao normalni novac, vec samo za tocno odredene stvari. Recimo, ne mozes platiti opciju (recimo, prejaku). Mozes platiti razgovore, SMS, MMS, podatkovni promet. Ne mozes platiti niti posebne tarife, roaming i slicno. Zavisi kako koristis simpa tarifu, ako koristis opcije, isplati se minimalno. |
di pise da ide na bonus racun? isprobao si pa znas ili pretpostavljas?
|
U uvjetima promocije. Ide na dupli bonus račun.
Taj bonus račun koristiš na naknadu za uspostavu poziva, internet ako potrošiš MB iz opcije i slično. |
Po meni je to super ponuda, za 55 kn dobiješ onda 1GB interneta, 1000 min i neograničen sms, a uspostava poziva je (pretpostavimo) unutar bonusa. Tko ima probližno dobru ponudu za tu cifru?
|
Citiraj:
|
Prejaki tjedan, Huawei G6 LTE - 998 kn
|
Jel mozda netko kupio HTC Desire 620 iz Simpa ponude za 1598 kn?
https://www.simpa.hr/mobitel/htc-des...4-32-1-1-0-0-0 Ako je, da li je mob zakljujčan na t-mobile mrežu? |
Uvedeno prebacivanje novaca na prepaidu.
Nije besplatno kao u bonbonu vec naplacuju 1kn provizije, neovisno o iznosu. |
Citiraj:
|
Nisam bio na simpi ni na bonovima već godinama, al treba mi uređaj nekakav, i gledam simpa ponudu.
Znači kupim simpa paket s uređajem, bacim karticu i stavim svoju i to je to? (Možda glupo pitanje, al bolje pitat neg skitat) |
Yep,to je to. bilo koju t-mobile svoju karticu stavis u njega i radi,a staru pohranis u smece,ili ostavis,ne trazi kruha,kao poklon dobijes 5 kn na racunu na toj kartici :D
Osobno to napravio prije mjesec i pol :D |
Iam još jedno pitanje :D
Di da kupim simpa paket za odma, naručio preko weba i već danima čekam. Još je "u obradi". Jel ima tog u tmobileu? |
Citiraj:
https://www.simpa.hr/pomoc/prodajna-mjesta Vjerojatno i kiosci imaju. A i na pošti ima sigurno. |
Kako da provjerim stanje MB u trenutnom podatkovnom paketu???
|
Citiraj:
|
Unijeli ste krivu kljucnu rijec ili nemate pravo na koristenje usluge. Pokusajte ponovo slanjem ispravne kljucne rijeci. Vise informacija potrazite na web stranicama operatora.
Edit: szk kaže je je ustvari slanje MB na 13230 pravi način i doista jest. Samo ne znam zašto im to ne piše na webu. Problem solved! :D |
Skineš si Simpa app i pratiš stanje svega.
|
Moram priznati da je t-mobile SPACE SHUTTLE u usporedbi sa teladi. Imam svuda maksimalan signal, internet je brži... ma divota!
EDIT: je li se za korištenje njihovog appa treba negdje registrirati? Jest da su poruke/pozivi skuplji, ali preživjet ću. Dobra strana je što podatkovni paketi koštaju isto kao na teladi, a usluga je 100x bolja. Stvarno mi žao što davno prije nisam odkantala telad i njihove glupe probleme/nepokrivenost. |
Citiraj:
|
Za 50kn dobiješ 1000min prema svim mrežama (uspostava poziva 0.29kn), neograničene poruke i 1GB interneta ako aktiviraš Prejaku opciju. Pogledaj si ovdje.
Neznam kakvi su ti troškovi i zahtjevi, samo predlažem. Za njihov app je dovoljno otvoriti ga dok si na mobilnim podacima (ne WiFi) i učitat će sam sve. EDIT: Vidio sam na drugoj temi što si rekla o Prejakoj pa zanemari ovo gore. |
Citiraj:
|
Dugo vec koristim prejaku opciju. Prezadovoljan sam. Brzine su 10mb/ps download i 5mb/ps upload. Meni super. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |