![]() |
Ma nista cudno. Uopce se ne cudim.
A stranice su im stvarno katastrofa...u firefoxu se sve raspada...samo jos vise pokazuju svoju nestrucnost...ne znaju kako optimizirat code za Firefox...pa blebetaju da im 1% korisnika koristi Firefox... :rolleyes: |
Citiraj:
O čem ste vi našli raspravljati ovdje? O poslovanju neke tvrtke? Kao što je čovijek i sam rekao: ako smo i izgubili neke kupce, mi smo ih izgubili, ne vi. S druge strane, tvrtke koje "drže" do mišljenja kupaca i sličnih baljezgarija, odjebu tog istog kupca prvom prilikom, kada im više ne paše. Ko zna, možda čovijek ovdje dobije stvarno vrhunsku uslugu u zamjenu za korištenje Intela... |
Citiraj:
Sto se tice Autronica, sjecam se da je bilo nekakvih natezanja oko Buga i neke ploce, ali ne vidim kakve to konkretno ima veze s Intelom. Citiraj:
|
Autronic daje procesore na testove...
Citiraj:
|
Citiraj:
Dakle, od velike urote Intel-nas-je-stavio-na-black-listu smo dosli do toga da ste se prije nekog vremena posvadjali s Autronicom od kojeg ste dobivali procesore i sada vam ih oni vise nedaju... Citiraj:
|
Ah, CRO IT. Dovoljno.
|
Aha ... šta je samo disciplina :D toliko prosipanja bisera a ja šutim :D popravljam se, popravljam ... bitno da ne politiziram i ne trežim urote ... jesam zadovoljan sam sobom ... idem se odma sladoledom nagraditi ...
|
Citiraj:
|
ajmo po redu :D
Rache tebe bi trebao ae dodji na icq trebam uslugicu :) Costa tako me zaboli sto ce on misliti o objavljivanju mejla neka se meni javi ako nestoji iza svojih rijeci... Kao sto je bubba rekao >>>OTOH, kod ljudi koji sami slazu racunala ili im je jako bitno imati sto brzu masinu za sto manje novaca, bitne druge stvari, a AMD u tom segmentu ima puno vecu prednost nego Intel<<< Slazem se sa svime i jako JAKO je jadno nesto nazivati smecem sto je danas bolje od tog preuber stabilnog intela.... Samo da se zna meni je drazi intel isto tako i nvidia mi je draza ali ruku na srce ovu konfu iz siga sam slozio za manje love nego intela slicnih karakteristika....... Ma uglavnom onakav primitivizam je stvarno zalosna stvar....... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:40. |