![]() |
Ma nije nikako isplativo! Ali kad kompjuter radi i kada sam na njemu, neka grafa majna...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
onaj tko drzi pare u nekom online walletu ili na exchangeu, se fakat nema pravo buniti ako taj exchange bude hacknut. znaci minimalne transakcije i odmah isplata u offline wallet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
U poslu sam di mi je lako "riješit" ih se na vrijeme kad je prava cijena. Već par godina radim za jednu brokersku kuću preko koje ih mogu progurati poprilično brzo kada zatreba. Tako da koliko brzo ovako se daju prodati ne bih ti znao reći jer nemam iskustva. :chears: Citiraj:
|
thnx na odgovoru ;)
ima majnat pomalo :D |
Jel ima tko tu da rudari LTC-e ? ...da me malo uputi u taj svijet :)
|
sto te zanima tocno? koje grafe imas? tu si pogledaj koja daje koliko khasha cca. https://litecoin.info/Mining_hardware_comparison
uglavnom isto je kao i za BTC. nadjes POOL i tamo ih usmjeris da majnaju. |
minning rig
Ovako se danas rudari BTC.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=346134.new#new Neto na ovom forumu ima kakti bitcoine a nezna ni da kratica nije BC nego BTC. Malo čudno , ali ne vjerujte svakome. |
i zato je btc maltene mrtav za kućne korisnike ;)
|
Koliko ste cekali da vam autoriziraju racun na mtgox?
Meni evo vec 8 dana (6 radnih) i jos nista...poslao sam im mail u nedjelju odgovora nema.. |
Koristite therocktrading.com iz lokalpatriotskih razloga ;-)
Meni sjeo transfer u PBZ unutar tri dana ... |
za ovaj therock privi put cujem.. lokalpatriotski razloga ?wtf
Citiraj:
danas je sve palo:nono: |
1. Da li mogu koristiti integriranu VGA na MBO za spoj sa monitorom a ovu koja je u utoru PCIE za rudarenje i kako ?
2.Koji je dobar pool za LTC ? 3.Kako otvoriti wallet a da ga imam spremljenog npr. na CD-u ako mi se pokvari komp ? 3.Da li proces ide na ovaj nacin: napravim wallet, prijavim se na pool i kada skupim LTC onda ga sa tog polla prebacim u svoj wallet i onda da bi prodao LTC otvorim racun kod npr. BTC-E i onda prebacima iz svog wallet-a i prodam. Kada sam prodao onda npr. dolare prebacujem na svoju debitnu karticu ( master ili visu ). Da li postoji neka Master ili Visa debitna kartica na koju mogu prebaciti dolare a da nije otvorena u HR bankama ? Znaci debitna kartica sa kojom mogu placati po ducanima ili podignuti gotovinu na bankomatu. Unaprijed zahvaljujem na prijedozima,sugestijama,razumjevanju. Pozdrav. |
Organizira se neka radionica u ZG o temi, pa koga interesira neka ode na nju
http://www.webedukacija.com/bitcoin |
hihi
Citiraj:
|
Citiraj:
smijesno... |
Jel ima uopce neki dobar "all in one" tutorial? Još prije kad sam se malo informirao nisam baš naletio na nešto cijelovito i dobro strukturirano, pogubio sam se već u ovim pool-ovima :D
|
pool:
za litecoin - wemineltc.com za najprofitabilniji coin (za one koje iskljucivo zanima BTC bez da moraju trejdati) - middlecoin.com ili hashco.ws ja sam trenutno na hashco.ws |
Nije mi jasno par stvari.
Dakle, imam Multibit u kojem mi piše moja "adresa". Tu "adresu" i podatke od multicoin.com sam ubacio u GUIMiner koji opterećuje grafičku i dobivam oko 70 Mhash/s. Gdje ja sad vidim ukupno stanje tih Mhash? Po nekim kalkulatorima, 0.5$ bih dobivao dnevno tom brzinom. |
ne isplati se "majnati" bitcoin sa grafickom, litecoin je puno bolji izbor... ja sa R9 290 (bez X) imam oko 800kh/s + drugi stroj sa 7850 radi oko 350kh/s... pri toj brzini ispadne oko 3 dana za 1 LTC koji je trenutno na 35$ . Dakle 11$ dnevno.
E sad ono sto mene zanima je - kako LTC pretvoriti u kune, imam 3 LTC-a u walletu... prebaciti na BTC-e pa pretvoriti u 0.1 BTC pa dati konanu da mi da kune ili ima neki bolji nacin od uplate na tekuci... radje bi da mi na VISA karticu paypalom uplate tih 500-tinjak kn...? |
Majnate ovdje. Domaci mine je proslost. Cloud mining je the new shit.
Svako jutro u 6 sati sjedne na adresu. |
Glavno da si stavio referral link...
|
obožavam takve stvari...
ako hoćeš majnati bitkonje, moraš platiti bitkonjima :D |
Citiraj:
|
ma sve mi je to jasno, al netko poput mene time definitivno gubi svakavu volju za započinjanjem rudarenja :)
|
dobro i šta nitko ne zna kako BTC isplatit na tekući u HR
|
Jesi probao tu?
|
buljo, probao jesam tamo, ali ne znam koji payment processor izabrati...
http://i.imgur.com/MNZ5fqS.png kao sto vidis na vecini su veliki limiti, ja da prodam svoja 3 LTC-a dobio bi oko 90$... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:36. |