![]() |
Citiraj:
|
a cuj, barem sam nasao proc dok drugi neznaju od kud da krenu :P
pozz |
dec alpha cpu ev56 na 500 mhza...
|
Ajmo znalci :p
Link Namjerno sam ostavio par ključnih "boja" da se malo da naslutiti, iako znalci će vjerojatno odmah otprilike znat o čemu se radi. Koliko gledam po ebayu, poprilično i traže za "to" :p I da, još uvjek radi :D Isprike na sfušanom uređivanju. |
Citiraj:
|
imam ja doma dve od tri potrebne stvari, fali mi kabel........ moje isto rade, barem su radile prije par godina kako mi je frend dao cijelu masinu s ovim unutra.
EDIT. imam i ja konja za trku, ne znam dal jos uvijek radi, ne da mi se spajat: Klik! |
ISA hdd kontroler, podosta star, cim je zarzao Winchester natpis. proizvodjac ocito WD?
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Kul tema, još samo fali Dizlo da se pridruži sa svojom arhivskom kramarijom :D
|
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
|
He he, jel jako toplo ili samo toploooo? :D
Evo nešto iz moje mladosti. Vjerojatno će bit peace of cake, al nema veze. |
Citiraj:
Previše sam premotavao kazete da ne bih ovo prepoznao na prvi pogled :D Oni rijetki bogatuni su imali pravi floppy, a mi većina "kazetaše" |
Citiraj:
Trebao je i mali križni odvijač bit na slici. Jedno bez drugog je bilo nezamislivo :D. |
|
Evo jedna legendarna tipkovnica koja je bila jako popularna 90-ih, još od onda ju imam i radi kao prvoga dana. Spojena je na PC preko DIN na PS2 adaptera, tako je stara :D
Što je najbolje, još i dan danas se prodaje taj model, samo u PS2 izdanju. (SLIKA) |
|
svaka cast tborzic, jep, ET4000AX.
|
@ burko
prva je ati rage 3d :p A kolegi tborzicu svaka čast, stvarno je poznavatelj :beer: @ potemkin Mislim da sam imao takvu jednu. Microsoft ili IBM, ako se ne varam. |
Citiraj:
Vražja je, svi ju vidjeli, ali nitko se ne može sjetiti tko ju radi... Još i dan danas se može vidjeti na većini POS kasa. |
Citiraj:
AAhahahaaa! Still using. To bi trebala bit ona cherry tipkovnica. Ja sad koristim identičnu takvu, samo crnu, Chicony. Najbolja za quake. :goood: BTW, kak shaream fotku s dropboxa, psmtr! #$%#$%#$% |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala, sad skužih da mora bit u public folderu! :hitthewal: Evo je :) http://dl.dropbox.com/u/40254062/IMAG0313.jpg |
tema mi je baš dobra, za vikend ću prekopati kutije sa starim hardverom, možda nađem nešto zanimljivo, čuvao sam stare procesore i grafičke, možda im je ovo svrha :)
|
Citiraj:
|
joooj, e za vikend bum ja malo povadio krame iz ormara :D pa cemo da vidimo....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit evo... http://img.photobucket.com/albums/v7...009_resize.jpg |
Dobro, hocete naci kakav stvarno stari HW ili da krenem kopati po ormarima? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:48. |