![]() |
Sve razrede prosao izmedu 2.5(sesti) i 3.6(osmi,zbog prosjeka morao sam),sve razrede ukljucujuci i srednju obavezni komad na polugodistu engleski...
Sada Tehnicki fax(strojarstvo),dvogodisnji fax,jos 5 komada pa diplomski...cca kraj godine gotovo zajedno sa diplomskim... Ekipa koja ide na FER neka se pripremi jer je fax malo zajeban dosta,imam neke profesore i mogu reci da je fax dosta tezak za strebere(one koji uce napamet) oni koji maju mota za elektrotehniku i malo imaju ukljucenu logiku nije lose,ali ipak jako jako tesko... Sve u svemu kada pocnes traziti posao dode ti slabo kada vidis da si skoro pa uzalud isao na fax,posebno vrijedi za one sa ekonomije... |
Ma znam ja da je težak ali prije negdje dvije godine bilo je u novinama prosjek čekanja na posao sa pojedinim faksom i za fer je bilo manje od jednog dana (mislim za računalstvo / elektronika)
|
@Rendula
Kaj ideš u petu? Kog si potplatil da ti da 5? :D btw, V.gimnazija ;) 2 razred prošao sa 3,93. |
Re: Re: Re: Srednjoškolci kak ste prošli?
Citiraj:
Da je to tako mama il tata bi ti morali bit ravnatelji skole. Il se kucis kak si pametan Dali ide ko u Ruđer ? |
da se i ja onda pohvalim ;)
tek je 19.6. a nakon sutra (ako bog da) ostao mi jos jedan ispit i pocistili smo prvu godinu :p inace za vas entuzijaste koji mislite na fer, nije tesko upasti ali (ako se izuzme faktor straha i sl.) prijemni je najlaksi "ispit" do sada :) dosta je lagano upasti ako je dobar prosjek iz srednje, ako pak nije, sjesti i provjezbati zadatke. jedino sta je problem da nitko jos nezna kakav ce vam program biti, no mozete ocekivati titulu "prvostupnika" nakon zavrsene 3god faksa :D |
Gornjogradka Gimnazija Prosjek:3.1 Knjigu nisam pogledao cijelo drugo polugodiste,bez poprvanog sam prosao!
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobri ste :D
Ja sam završil sa 4,6 :D 1. razred, gimnazija lucijana vranjanina, matematički smjer :) Cijelu ubogu godinu nisam niš radio, al sam se zadnji faking mjesec fakat ubio i navuko skoro sve za ocjenu+ :D... @ rendula, znam pun k ekipe iz pete, moramo se na cugo jednom dogovorit @Kuš, kak si ti stari, nisam se s tobom ful dugo čul...Nisam uopće znao da si na ovom forumu...:beer: |
a naso ga pod favorits pa iso pogledat!!!
|
Kod mene prosle 4 godine samo tako, inace sam isao u XI. gimnaziju u Zagrebu, 1. i 2. prosao sa 4,54 a 3. i 4. sa 4,80...mature znaci nisam ni imao, a maturalni rad imao iz Tjelesnog (jebiga, snasao sam se:D)
jebiga, imao sve knjige, neke nisam niti otvoril, ucio kad sam morao...skola koja se zavrsava bez problema: ak ti se ne uci, cetvorka ti je osigurana, a ako se malo potrudis i budala moze imati 5! Buducnost? Ako Bog da zdravlja FER ili strojarstvo...fizike me najvise zanima, struja i to...zapravo bih htio delati nes poput Towara na ovom forumu (mislim kao hobi, a pravi posel kakav god bio u pocetku ja sretan) |
2.73:cool: ,da su štrajkali pao bi razred-opet,a ovako sam se zadnji tjedan bez popravka izvuko
|
Citiraj:
Koga si imao iz povijesti ili fizike ? |
Citiraj:
Fizika - Stojić, 2 je carska ocjena u ovom slučaju :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Rendula
Mislio sam si! Makar ga ja nemam, znam kakav je! :D @Sam Kog znaš iz pete? |
Citiraj:
(Poslije osnovne škole ja više nisam trebao knjigu iz povijesti, prosijek ocijena na svim testovima od čitavog razreda je bio 5.00, i nitko u razredu nije imao manje od 5) - možda vam dođe ne neku zamjenu....., nadaj se..... Nisi susreo ženu iz fizike po niku Točkica, to je tek smijeh....... |
Kam idete na maturalac?
22.06. Prag : cheers2 |
ZED-M Bok.
Evo ja sam prije par dana maturirao u Ruđeru, tehničar za računalstvo. 1.r = 5 2.r = 4 3.r = 4 4.r = 5 Imam 368bodova za FER. Arrow ili koji vec nick :) Ne treba ti 700-750 bodova da upadnes na FER, oko 100 manje ti treba..700 ti treba jedino ako zelis 100% upad bez placanja BTW ja si računam oko 650 bodova.. 15-20 zadatak na prijemnom su moje sposobnosti. Pozdrav ! |
Citiraj:
Koje imaš profesore? |
4,64 za građ. tehničara (RIKŠ, Vž), s time da sam najbolji učenik u razredu. A šta se tiče knjiga, imam samo 2 i to iz hrv i mat jer tamo profesori zahtjevaju da ih imamo.:D
|
ponavljam godinu :beer:
(1.god-mehaničar) |
Ja pucam na FER ili ETFOS...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Misliš da bi ja bio na ovom forumu da sam mehaničar i još da ponavljam razred? :clap: |
Citiraj:
thnx :beer: , sada sam pogledao prošle godine je trebalo 610 bodova za upis uz potporu ministarstva ;još bolje :) |
Ja se ove godine opako pogoršao. Jedva sam izvukao da imam dva popravna (3. razred Tesle). Jučer sam tek saznao da mi je ipak dao 2 iz finomehanike jer bi inace pao razred. Biser sam
|
Citiraj:
mehanicar.... propalica........ internet inventar :D BTW ja sam imao tu fazu ranije pa sam bio biser u osnovnoj :rolleyes: @ VGA to ti je zbog wow-a :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:27. |