![]() |
Odlicna igra...simpatican lik, dobra atmosfera, grafika, zagonetke, gameplay 10/10
|
Evo, ja sam na predzadnjem capteru, i da napravim osvrt na igru.. Igra je savršena, točno ono šta se traži u 2d svijetu, šteta što nema takvih igri više... Žalosno je da se rade rivjuovi o najnovijim igrama, bez obzira kakve su, bitno da su nove, da imaju svog "napuhanog" prethodnika (primjer je Duke Nukem) a o takvim igrama riječi na kapaljku... Igre poput Limbo, Braid, World to Goo su igre koje nisu ni grafički ni hardverski zahtjevne, a igrivost je na vrhu... Tako da moj Thumbs UP za Limbo...
9/10 ocjena (čisto da ostavim mjesta za još nešto) :goodnite: |
evo da i ja nahvalim igru, makar sam zapeo na nekim dijelovima pa sam mora malo pogledati s youtube-a walkthrough jer stvarno pred kraj postane preteško.
10/10:goood: |
probao demo, sasvim simpaticno, al nemam 10 evra na racunu za to... kad bi bar bio kakav sale uskoro... mozda neko zna jel ima ta igra na akciji negdje?
|
Upravo završio. Definitivna preporuka svima!!! Ovo je igra koja se mora odigrati.
|
Evo i ja. Moram priznati da mi nije bilo tako strasno tesko kako sam ocekivao, ali svaka cast na ideji.
|
|
Ne sumnjam da će i nastavak biti jednako bolesno dobar.
Samo da prikaz s bojom ne pokvari dojam, onaj crno bijeli štih mi je bija taman pogođen. |
Jedva cekam, jedna od najboljih igara u zadnje vrjeme sa opako dobrom atmosferom!
|
Valjda necu dobit ban za dizanje prastare teme :D
Upravo je Epic Games Launcher izbacio pop up da je Limbo free. Iako sam ga svojevremeno kupio, lijepo je odigrati jos jednom ovaj dragulj :) |
Ako netko čudnom igrom slučaja dosad nije igrao ..
ogromna preporuka. |
Citiraj:
|
Takodjer i Inside, od istog teama. Steta sto izbace po jednu igru svakih par godina. Zapravo do sada samo te dvije, Limbo i Inside.
|
I tu sam prošao, isto odlična, čak i bolja od Limbo-a, ako se dobro sjećam.
|
Drugacija a opet slicna. Mozda bolja jer je novija, imali su vise iskustva... Al obje su mi bas :goood:
|
Odličan podsjetnik, smrdi mi na steamu godinama, došao do pola igre, prodo komp, i nikad se kasnije sjetio je završiti.
|
Je*eni pauk, nakon toliko godina, znam da je tamo i opet se trgnem :D
|
Citiraj:
Inside je isto odlična. Kraj je malo zbrljan nekako, ali igra kao igra je super. Tko nije igrao neka proba i Lifeless Planet, slična je atmosfera. |
Citiraj:
|
To nije pauk, to je mudo s nogama :D
|
Sad je i Inside free na Epic store. Hocemo novu igru od Playdead!!! :)
|
Evo, rade na novoj igri i imaju 7 otvorenih pozicija. Ajmo, game developeri :)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:03. |