![]() |
Tko je okrutan? :) Samo kažem. :) Sva ta pompa oko mesija je totalno bespotrebna. Barca funkcionira tako dobro jer imaju svih 11 odličnih igrača, a ne ZBOG mesija. :)
Mesi nije niti će biti najbolji i najveći igrač u povijesti, a niti je najbolji igrač današnjice. :) @duke..naravno. :) |
Kako god okreneš messi je najbolji igrač današnjice. S Argentinom se dešava isto kao i s nama, zadnjih par godina igraju sve lošije i lošije.
Kad bolje razmišljam kako uopče netko može izjavit da nije najbolji igrač? Ovdje se opčenito uvjek pljuje po najboljima. Neznam stvarno koje budale su ga proglasile najboljim igračem? |
Meni je C.Ronaldo kud i kamo bolji igrač od Mesija. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Bolji je strijelac od Mesija u prvenstvu. :)
|
A golovi određuju koliko je netko dobar?
|
U principu da. :) Nije li da moraš zabiti više golova od protivnika da bi pobijedio? :)
|
Normalno, no po tebi su onda najbolji igrači samo napadači i eventualno polušpice?
Messi je ovu sezonu bolji od Ronalda sveukupno ako ćemo gledati brojeve. Individualno: 55 nastupa, 53 gola (drugi strijelac Primere, prvi strijelac LP i izjednačio rekord RvN-a) i 27 asistencija. Timski: Osvojio Primeru, Ligu Prvaka (u polufinalu postigao 2 gola i u finalu gol za vodstvo) i Superkup Španije. Dakle, jedino Kup Kralja nije osvojen. |
I Kristijano i Messi su jos mikroskopske cestice u povijesnim razmjerima,trebaju jos puno toga pokazati i dokazati:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Govorili smo o mesi VS c.ronaldo. Da moraš dati više golova da bi bio bolji. Ali opet s druge strane nisu samo napadači najbolji igrači. Bolje? :)
|
malo offtopica, nisam zna di bi s ovim, al zbilja se isplati pogledat....noćas fantastična utakmica na U17 svjetskom, njemačka vs. mexico, 5 krasnih golova od kojih su drugi njemački i mexički izravno iz kornera zbilja fenomenalni....
@Hamm: ne znam čime ti se messi zamjerio, no momak je - bez ozbiljn(ij)e konkurencije - najbolji igrač zadnjih 20-ak god. nije ništa napravia s reprezentacijom - istina, no ni maradona nije bogzna kako poharao u klupskoj karijeri (mislim 1 kup uefa) pa to niko ne uzima za poseban problem.... :) |
Citiraj:
Nema veze, tebi je Ronaldo bolji, a meni Messi i šta ćemo sad :) |
Citiraj:
|
Messi je bolji od curice jer pokaže nešto u velikim utakmicama, ove male kad zabije 5-6 komada mi je isto kao da ja nađem 10 ljudi i idemo igrat protiv dinama, a ja nemrem trčat više od 5 min :D
Makar su obojica premladi da bi se to uspoređivalo (osim ovih trenutnih sezona), treba pričekat par godina pa ćemo vidjet kako se stvari odvijaju. Sad igraju u istoj ligi pa je zanimljivije. |
Messi vs. Ronaldo usporedbe su previše subjektivne. Šta bi recimo bilo da Ronaldo igra u Barci, a Messi u Realu? Mislim da bi Ronaldo bio puno bolji isključivo zbog uigranijih suigrača i sveukupno bolje ekipe. Znači, IMHO Barca>Real ali ne i Messi>Ronaldo.
|
pa hebemu, nije real iz donjeg lapca, pa sad kao nagelirani stagnira žešće jer igra kod njih....godinama već igra u najjačim svjetskim momčadima.
i daj nabaci neku vrhunsku utakmicu tipa el klasika/završnice lp/portugalske reprezentacije u kojoj je preuzeo punu odgovornost i rješio meč. nema nijedne? nisam drugačije ni mislio. ;) |
|
I da je fulao Ricardo bi obranio tako da... :D
Moglo bi se možda navest onaj gol protiv barce u kupu kralja ali s obzirom kaj je sve prije toga fulao ovo mu je bila sreća :p |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Jesam li jedini koji je pomislio na to da bi Messi mogao preuzeti španjolsko državljanstvo? Ipak on nemre bez Xavija, pa i Inieste. :)
|
Vjerujem da jesi :D
Već je upisao nastupe za Argentinu, pa i da dobije državljanstvo ne može nastupati za Španjolsku... |
Tko je taj Bebeto????:D
|
Citiraj:
|
Bilo bi lijepo da Costa Rica zaigra malo bolje:p
Istinabog sumnjam u to lagano ali bi bilo lijepo:D |
Citiraj:
@Jelc-okrutan si:D |
Noćas igraju sa moćnom i superjakom Costa Ricom:)
|
ajd bar je brazil preuvjerljiv, posebno novo 'pojačanje' real madrida.
ili kako bi reka komentator sky-a nakon meča s paragvajem: 'a big disappointment'. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:43. |