![]() |
jel imas plus lijevo od polja search contacts?
|
Da, imam, i hvala.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PHONE: s5570xxka5 csc s5570crgka1 |
Pa što Galaxy Mini nema "Search for System Update" ili sam ja ćorav??
Na Desireu je to bilo pod "About Phone".. |
Galaxy S nema , za mini nezam... i ja sam to ima na wildfire-u , kao da je to na HTC-u samo :(
|
Citiraj:
Settings-About phone-software update-check for update. Govorim za galaxy s, kojeg držim u ruci btw. I to sam imao u svih 4-5 romova koje sam stavljao, od prvog originalnog na dalje. |
Onda jedino Mini nema, što mi je nepojmljivo..
|
Ja nisam imao tu opciju na Galaxy-u S iz T-mobilea.... Ali evo sada na ovom sluzbenom 2.3.4 sto sam stavio imam ......
|
Ok, a jel ima tko taj originalni t mobile ROM? Tako da mogu probat puknut gore 2.3.4 bez straha...mozda mi rijesi problem koji imam.
|
upisi jos onaj kod za product code pa napisi ovdje dta je izbacilo.
|
to je kod za service menu. nisam siguran sto tocno je bitno od tamo...jedino sto vidim tamo odma na prvoj strani je prod code: GT S5570EGACRG
|
Ja stvarno ne kužim ovaj Galaxy Mini.. Sad sam ga prvi puta spojio sa onim USB kabelom na komp i pita me kado da instaliram drivere ukoliko želim koristit uređaj.. Pokušava nać drivere na netu ali naravno ne uspijeva..
Mislim WTF. Kad sam Desire spojio odmah sam mogao pristupit uređaju poput nekog diska ili usb sticka.. A ovaj Mini prca i nemogu niš.. Pomoć.. EDIT: Baterija se puni preko USB-a, to je ok.. |
Izasa je Galnet MIUI v4.0. Prvi ROM sa MIUI 1.7.8 verzijom. ako vas zanima:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1134583 |
Omerta, instaliraj Kies
|
Citiraj:
Mojim mukama će doći kraj? :fala: |
Da, u Kiesu dolaze i driveri. Samo skini zadnju verziju.
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Uploadao . Citiraj:
Citiraj:
|
Double post
|
Puno ti hvala.
Samo pitanje, to sto pise TELE 2 (a ne t mobile) nema nikakve veze? Pretpostavljam da nema... |
Citiraj:
|
Znate li ima li neki MIUI launcher za non Cyanogen ROM-ove, naravno za Galaxy S?
|
Instalirao sam Kies.. To je to.. Koliko sam skužio bili su mi dovoljni samo driveri za uređaj, ali nema veze, nek Kies stoji, možda nekad dobro dođe :)
Hvala na pomoći.. |
Citiraj:
Ili mislis na cijeli meni. Ako je ovo prvo,izvuci iz zip-a launcher i probaj ga na nekom drugom GB rom-u. |
Proba sam ga izvući, framework je drukčiji, ništa ne radi :D
Ali sam zato naša ovo: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1085298 Pokušat ću iz njega izvući framework, iako je za fascinate pa ću ga staviti na obični ROM. |
Need help.... ne mogu pronaci u / EFS folder... Namjeravao sam napraviti backup toga, jer mi se cini kao pametna stvar, ali jednostavno sa root explorerom ne vidim taj folder. :s
|
Može neki tutorijal za rootat Samsung Galaxy Mini?
Hvala |
Citiraj:
Citiraj:
|
Sorry nisam ni skužio da si opisao i za navedeni model..
Znači za sad ga želim samo rootat, custom romove ću poslije isprobavat.. EDIT: Evo root-ao sam ga.. Sad radim ovaj korak "Custom Recovery" kojeg nisi baš uopće opisao.. Išao sam radit sa onim postupkom pod 2.. Znači instalirao sam ROM MANAGER i šta sad? Ušao sam u aplikaciju i neznam što dalje jer ima dosta toga (Inslall ROM from SD, Download ROM, Check for ROM update. itd....).. EDIT 2: Sad sam pročitao što si napisao, da treba skinut ROM koji želimo instalirat i stavit ga na SD.. Daj mi neku preporuku koji ROM stavit (po mogućnosti neki najnoviji tipa 2.3 ili tako nešto) ali da sve radi.. Da nebude ono tipa da kamera ne radi, ili radio ili tako nešto.. Hvala ti EDIT 3: Ovo pod EDIT 2 ne spada u postupak "Custom Recovery" nego u "instalaciju Custom Romova".. Tako da to pomalo zanemari ali mi ipak objasni ako znaš što dalje dok sam u aplikaciji ROM MANAGER.. - To mi je sad najbitnije jer to još nisam riješio.. thx |
Bruno javi seeeee
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |