![]() |
a jel google ko i paypal "provjerava" s koje se IP adrese spajas? isto tako, jel njima bitno da je recimo kartica izdana u recimo njemackoj ili ce i provjeriti da nositelj kartice nije rezident nego zivi negdje drugdje pa opel livada?
|
ne provjerava paypall IP adresu.. Ne provjerava se ni gdje je kartica izdana.. Kartica mora bit valjana, moras imat novca na njoj i to ti je too...
|
jel radi kome market na tele2 htc desire? ne vidim paid apps, samo free, pa mislim mozda je zbog tele2 kartice?
|
nemam tele2, ali da, do kartice je. još k tome može biti i do verzije marketa. ekipa će ti potvrditi ili me ispraviti da radi samo na t-mobile i na bonbonu, i većinom na starijim verzijama marketa. ali to sve varira, jer google stalno nešto mijenja u vezi toga / pristupa marketu za naše područje. ne sjećam se da sam pročitao da je nekome radilo na vip ili tele2
EDIT: i da, to što dean225 kaže, stavi market enabler. tako sam i ja, nisam mogao instalirati Mireo Don't Panic, pa sam fejkao sa ME i radilo je ok. |
Instaliraj market enabler, fejkaj ameriku i imas sve!! :)
|
Citiraj:
thx |
Prvo ugasi market sa nekim task managerom.. pa pokreni market enabler i odi u settings list.. drži prst na prvom (t mobile us) pa odaberi fake this provider now.. onda pokrenes market i imaš sve..
|
To je to.. thx
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:26. |