![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Ja san čak na nekin misijama udara u nevidljive zidove, i to me jako živciralo. |
baš naletio na ovo:
http://www.ign.com/videos/2011/07/08...aythrough-demo ima potencijala biti solidno, no ovi glupi bodovi i blještanje predmeta mi totalno kvare sve skupa. |
Citiraj:
Evo taman se natežen s bratom, igra je ME1/2 a ovo mu je loše :hitthewal: |
|
Novi trailer
Izgleda awesome! :care: Podsjeca me na Far Cry 1 koji mi je drazi x puta od 2. Jedva cekan da ovo izade :CoolRamb: |
Citiraj:
Strašno izgleda, opet nekako atmosfera jedinice... Ako bude AW50 bit će ludo :D |
Oo da brutalno su napravili trailer i svida mi se sto je atmosfera jedinice ( koja mi je daleko najdraza igra ) dok mi je dvojka uzas, totalno razocaranje :thumbsdown:
Vidjet cemo uskoro kako ce ispast trojka, po ovome izgleda obecavajuce ;) |
Citiraj:
|
Izgleda predobro :)
Treba vidjeti kako će to sve skupa izgledat u završnici. I FC2 je na trailerima djeloval fenomenalno, aka d je izašao, vrlo brzo mi je dosadilo vozikat se ili hodat pol sata do safe house pa onda natrag do misije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možemo se samo nadat i molit da trojka bude barem pola onog što je jedinica bila. Danas ću intalirat FC i idem ga odigrat po 3 put.:Machineg: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uf kad se sjetim kako smo ja i frend igrali prvi Far Cry po cijele dane, on imao jaci komp od moga pa kod njega ubijali ona cudovista od jutra do mraka :D
|
Citiraj:
|
Ja tada nisam ni obracao pozornost na FPS i na kojem hardware-u igram, prioritet je bio ustajanje i odmah pali komp da se igra far cry :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
E to ti neznam, ja sam isto inst. sve te patch-eve, puknuo sve na max i udri :D Ako netko zna molimo link :goood: |
Citiraj:
|
kod mene sve radi ko po loju :D
|
|
Ne, nisam to inst. imam samo one patch-eve sa sluzbene stranice :)
|
Steta sta su odgodili far cry 3 za 9 mjeseca ja se ponado da cu ga kupit u 3 mjesecu jer mi se cini da ce bit super mp i sp.
|
Evo jedan "novi" trailer, upravo ga objavili na official FB stranici :D
|
Da malo osvjezimo temu,evo coop trailer za Far Cry 3
|
To nikako da izadje. Sad je izlazak odgodjen za 12.mjesec ove godine. Ne znam, jedinica je bila fenomenalna, ali mo se i dvojka svidjela. Da se ne zove FarCry2, bila bi još bolja :)
|
meni 2 dosadan. jer puno se puca a sve od toga K. i stavio mod od 10mb i shot i kill ajme funa :D. nadam se da i fc3 neće biti takav
|
Far Cry 3 Gamescom gameplay part 1
Far Cry 3 Gamescom gameplay part 2 :goood: |
Dupli post !
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |