![]() |
Citiraj:
ovo mi je jako sviđa...:smoke: |
još da maknu onu ubojicu OTES...
Sad b me jako zanimao usporedni test ABIT- DFI, obije imaju Rubycone, obije su ludi OCeri. |
bolesno!!!!
i da...sad abit na novijim fatal1ty pločama ima SILENT OTES iliti pasivac na OTES, koji brijem si viri van kučišta... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Abit sucks
Po meni Abit sucks totalno!!! Evoga ja sam sa svojom DFI LanParty nF4 Ultra-D uspio postići 450FSB-a,a maksimalno u biosu ide do 456!!! Množitelj proca je bio 5x i tako da je proc radio na 2250Mhz!!!Trenutno nisam doma da postam sliku ali uskoro ću, ći se vratim! Slijedi još rezultata!Jedino me muči što je maks množitelj Athlona64 3000+ samo 9x pa moram ići na vrlo visoki fsb da bih postigao visoki takt!!!
D F I r u l e z!!!!!! |
Sada kada si objasnio da si dobio ove neponovljive i fantastične rezultate, mogao bi i napisati što točno ne valja kod Abit ploča.
Najozbiljnije me to zanima. |
Daj stavi slikicu Primea na 450fsb bas ne zanima kolko je to stabilno!!!!!!1
|
Citiraj:
btw ne kuzim kako u cpuz-u stavit da slika od cpu i memory bude na 2 slicice u istom ekranu :confused: probao sam 2x pokrenuti program ali nece... |
Re: Abit sucks
Citiraj:
de stavi mnozitelj proca na 2x mozde ce ici fsb do 800 who knows:rolleyes: |
Citiraj:
|
Max FSB
Evo, samo me zanima koliki su vam max fsb-i bez obzira na ploču koju imate. Evo ovo je moj max fsb...
|
Gle i ABIt i DFI su vrhunske ploče. Koja je bolja teško je reći. ABIT AN8 je imala velikih problema s BIOSM a DFI s SLIijem i DFI tradicionalno je mušićav (imao sam Infinity i sad imam LP).
Pitanej teb koliko je tebi 450 stabilno? |
A ni ona verifikacijska stranica od cpu-z ne bi loše...
|
1 privitaka
Evo konacno sam nasao malo vremena pa sam cackao malo i ovo je max. da je stabilno sve preko se rusi...
|
1 privitaka
i memorija....
|
ja neznam kako ostali al ja nevidim qurza na ove dvije zadnje slike.
inace taj komplet i mene opako zanima,, sam da prođe more pa utopim maticnu cpu grafu i coller, nest nadodam pa na a64 |
Pa povecaj sliku na "normalnu rezu" pa ces vidjeti....
|
455FSB
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:22. |