PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Ljeto (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=21508)

Broken Arrow 06.06.2005. 00:01

@ Virani

ako se stvarno mislimo nač na :beer: trebali bi razmjeniti brojeve moba jel ja ne nosim komp na more (jedini mjesec u godini kada sam bez kompa :D )

IceFisherman 06.06.2005. 15:37

Citiraj:

Originally posted by Srky
Ja idem u Filip Jakov, kad ces ti tamo?
Bit cu u Margarita Maris odmaralistu...

neznam jos .... idem na maturalac sad , mozda bum isel tek negde krajem 7 ili pocetkom 8 meseca .... ja sam obično dolje kod rodbine kaj imaju dve vikendice pak nam jenu posudiju ( nalaziju se svega 10 - 15 m od mora na cesti koja vodi prema sukošanu ) ili sam u jenom iznajmljenom apartmanu koji se nalazi sa južne strane filip jakova kraj nekakvih teniskih terena i udaljen je možda 100 m od mora ( ta kuča se nalazi ispred onog nekakvog objekta kam meceju one malo mentalno zaostale )

BmwMPower 06.06.2005. 16:14

Ja bijah prošle godine na Viru- a i ove ako Bog da ( i posao) :D :D :D

Srky 06.06.2005. 17:53

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
neznam jos .... idem na maturalac sad , mozda bum isel tek negde krajem 7 ili pocetkom 8 meseca .... ja sam obično dolje kod rodbine kaj imaju dve vikendice pak nam jenu posudiju ( nalaziju se svega 10 - 15 m od mora na cesti koja vodi prema sukošanu ) ili sam u jenom iznajmljenom apartmanu koji se nalazi sa južne strane filip jakova kraj nekakvih teniskih terena i udaljen je možda 100 m od mora ( ta kuča se nalazi ispred onog nekakvog objekta kam meceju one malo mentalno zaostale )
E pa ja ti budem u tom odmaralistu gdje su teniski tereni i te fore, na pocetku Filipa al kad ides od Biograda i isto cu bit tamo oko 1.8. pa onda mozda i zapijemo koju ak budes u isto vrijeme. :beer:

IceFisherman 06.06.2005. 22:04

Citiraj:

Originally posted by Srky
E pa ja ti budem u tom odmaralistu gdje su teniski tereni i te fore, na pocetku Filipa al kad ides od Biograda i isto cu bit tamo oko 1.8. pa onda mozda i zapijemo koju ak budes u isto vrijeme. :beer:
its a dil :D :beer:

Lycan 07.06.2005. 00:04

Jel se tko možda na viru moči u Žitnoj uvali?

mc_fish 08.06.2005. 11:44

ide ko u novi sad na exit?:D
7.7-10-7

markich 09.06.2005. 21:10

evo jos jednog koji ide na vir,, na radovanjicu,, s tim da je vikendica malo gore kod one propale ambulante, ciji je doktor puko malo...

Broken Arrow 09.06.2005. 21:32

Citiraj:

Originally posted by markich
evo jos jednog koji ide na vir,, na radovanjicu,, s tim da je vikendica malo gore kod one propale ambulante, ciji je doktor puko malo...
onda bumo bili susedi :D

Broken Arrow 09.06.2005. 21:34

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
its a dil :D :beer:
Ma na viru tu je sve to tu (u krugu 1 do 2 km :D ) tako da se močim svuda

s.u.l.e.l.u.s 09.06.2005. 21:37

Novalja:cool: Zrće:clap: :beer:
Ponovo ove godine,a možda prodem i do baške sa drustvom(isli prosle godine od Opatije do Baške na skuterima,guzicu nisam mjesec danan osjećo:grrr: :fuming: )

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:37.