![]() |
Slazem se da je razlika izmedju TN i IPS velika ali 2407 ti nije IPS matrica nego S-PVA :).
|
Citiraj:
|
Jel zna netko kako rijesiti ovakav problem s setupom od 2 monitora?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=219996 |
Citiraj:
Kopiranje ikona? Zasto? Zar ti nije dosta Smart Taskbar > potvrda za koristenje ST-a i prelazak u mode : Mirror - each taskbar shows all tasks Po pitanju "dozivanja" aplikacija, svaki je monitor je tada donekle primaran. Jasno, pojedini toolbari se ne mogu dozvati bez varanja ili rucnog podesavanja kako i gdje ce se okidati. Ali, u vecini slucaja zanemarivo i moze se ublaziti individualnim postavljanjem pravila za aplikaciju. P.S. o' Baja, Baja, pa zasto ode na drugi avatar? Tri rolanja sam imao, dok ne svatih kome odgovaram :p Drzite se istog avatara, o' stari vukovi PCE-a.:nono: |
Citiraj:
1. Da ima različite ikone na 2 taskbara 2. Da svaki prikazuje svoje prozore ili Da je jedan extendan na cijeli worksapace, tako da mogu nakrkat ikona pa tražit u istancama :D Citiraj:
|
Citiraj:
Recimo da je nekoliko mjeseci pokusavao iznaci nacina, da preko UM-a, individualno gasi monitore. Bas si je zacrtao da to zeli vidjeti u nekoj od verzija, ali nije islo. Kao ni dosta stvari od kojih je putem morao odustati. |
Citiraj:
Ali sredio san onako, da svaki prikazuje instance i ok je zasada (u nedostatku boljeg). |
Napokon nakon vise od godinu dana potrage uletio jos jedan Dell 2007FP :). Me happy, to je sad to.
http://www.lewis.tomsoft.hr/temp/L_DESK_001.jpg |
Citiraj:
|
Ispod stola bez problema. Stol je puno dublji nego Subwoofer (stol je dubine 70cm a sub je 26cm), ovo je sa 18mm lecom slikano pa malo izoblicuje kuteve :)
|
|
Citiraj:
|
2x je ulaznica, 3x je party
Evo i mog setupa. 1x Samsung 215TW i 2x 740n (zahvala Black Dragonu na donaciji).
Monitori su spojeni na HD4850 i HD4550 (obje pasivne). Što ću kad eyefinity ne radi s analogijom :nono: . ![]() Uploaded with ImageShack.us Uz centralni 21" wide dvije TN 17" dobro odgovaraju po visini, a dovoljno su uske da me rad na njima ne podsjeća na provjeru mrtvog kuta :) . Za dovođenje desktopa u red tu su Fences i UltraMon. Shortcuti za prebacivanje aktivnog prozora na drugi monitor (kod mene ctrl+lijeva ili desna strelica) olakšavaju i rad i besposleno surfanje. Planirao sam montažu na zidne nosače, ali za sad je mjesta na stolu i više nego dovoljno. Osim toga, 3D nosači kakve trebam su skuplji od monitora pa mi je teško opravdati investiciju. Što reći, tko jednom proba, teško se vraća. Ko dobra čokolada :beer: . |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ponekad je fora i stavit noge na sub koji grije (drveni je) :) :). Obicno dok renderiram po zimi prozor je otvoren na kipu pa je u sobi 23-24C (inace sa zatvorenim prozorom i 2 kompa koja renderirjau brzo dodje na 26-27C u sobi) pa ova pregrada nazad dobro dodje da ne puse po nogama direktno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi ali kod nekih kartica pravi probleme tj s nekim grafama neće šljakat. |
|
@ Thunder
ovo je ZAKOON :D samo da se malo ljepse sakriju kablovi :D .... @lewis jel to luxology modo? BTW koliko si platio ove monitore (ljevi i desni) Polovni/novi? |
Citiraj:
![]() Citiraj:
Mjesec dana se odmori i ostavi stvari kakve jesu, a onda te ceka preinaka koja se ne moze izbjeci. Nemas izbora, nego ici na profi MOD do kraja! Lijevi 2007 valja otvoriti; okrenuti naopacke ekran i Dell znakovi moraju biti simetricni na svakoj strani! Znam, nije zabavno, ali to je cijena koju placas kad postas sliku u temi koju prati Syss i njegova VIP hakerija iz Politikinog Zabavnika ![]() Obznani se kad realiziras naum ![]() ... |
Citiraj:
Desni je kupljen novi prije 3 godine (3340kn) a lijevi sam jedva nasao polovni (je rnovih ba si nema vise nigdje na lageru) za nekih 1200-1300kn (jos nesto je islo u paketu sto nsiam siguran kolko vrijedi). Inace sma nasao bio jos 3kom u oglasniku ali svi su bili 2000-2500 komad sto je muchos previse danas za ipak stariji monitor pa makar i je S-IPS i dalje je polovan :). Citiraj:
A logotipe uvijek mogu iscupat van da se ne vide :) :). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:14. |