![]() |
Citiraj:
ADM recimo želi da se upisuje broj računa, model 00 i u poziv na broj odobrenja koji je zapravo broj ponude. |
Citiraj:
|
@borny..nemoj stavljati oib. :)
@pupo..od kud tebi te "informacije"? Kakva sigurnost? |
Citiraj:
Teta iz fine mi je to rekla kad sam plaćao neke stvari svoje :chears: A i nevidim problema ako nije ništa drugo navedeno za to polje da se mora upisat. A i sjećam se od prije da se matični upisivao |
http://www.poslovni.hr/vijesti/royal...ka-176241.aspx
Jos malo pa cemo imati novi izbor, vjerovatno ce onda ponuditi neke bolje ponude |
Citiraj:
|
Ako je dobar poziv na broj, tj ako je onaj koji je zadan na računu nikakvo popunjavanje Opisa plačanja nije bitno jer se sve uplate vežnu na modele/pozive na broj.
Ako tog broja nema onda polje Opis plačanja radi manje problema se može(mora) popuniti. Npr: Inače u tom svijetu postoje 4 polja koja su bitna bankama za raspoznavanje kretanja love. Model i poziv na broj zaduženja, tu su podaci o onome čiji se račun tereti i model i poziv na broj odobrenja, a tu su podaci onoga kome se plaća. Broj banke i računa iste uopće neću spominjat jer nisu bitni za ovaj dio "poziva na broj". |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pošteno. No kažem ne zna žena. :)
|
Ja imam i Rba i Pbz ali sam sa Rba zadovoljniji jer kad imam neko pitanje puno brži su mi na odgovoru nego Pbz, a možda sam i naletio na nekoga tko je bio raspoložen za riješavanje problema ??
|
rba sam cijeli svoj radni vijek i nemam ni jednu zamjerku na njih niti ijednu uslugu koju pružaju... uslužnost je na stvarno visokoj razini, a mislim da su oni imali prvi potpuno usable net banking u doba dok je zaba rokala comic sans font na svojoj aplikaciji, a druge banke maltene nisu postojale.
|
Citiraj:
|
Ima erste ako se ne varam. :)
|
@lewis... ako se dobro sjećam preko osnovne rba aplikacije možeš raditi sa kreditima, fondovima, štednjama i dionicama.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je na PBZ-u plaća vidljiva isti dan. |
To ti više ovisi u kojoj banci ti firma ima račun.
|
Poslodavac uplačuje iz Raiffeisena, tako piše na listi od plače.
|
To znaci da je Reiffeisen brz sa prbacivanjem sredstava.
|
A i PBZ sa knjiženjem :)
|
PBZ, studentski tekući, PBZ@365, pay pal... radi šljaka funkcioniše, prezadovoljan! :D
ali imam i u raifeisen banci žiro, isto net banking i pay pal i preko te. super zadovoljan sa obje |
ZABA no.1 i poslovno i privatno (jedino stick za poslovno bankarstvo ne radi na Firefox-u)! Splitska banka definitivno najgora, RBA kruta, ali sve ovisi i na kakve pojedince naletite!
|
RBA i PBZ!
PBZ mi imala odličnu aplikaciju za nokiu kaj se tiče internet bankarstva. Čekam novu za android kaj bi trebala sada (ako već nije). Bez ikakvih tokena i ostalih gluposti. Samo klik, klik i unutra sam. Super stvar RBA - Sa njima sam puno zadovoljniji generalno. Imaju puno manje praznog hoda te kada imam pitanju dobim uvijek jedan jednostavni jednoznacni odgovor dok mi u PBZu još uvijek nemaju pojma zakaj mi kartica ne dela u bankomatu, a nedam im 100 kuna da mi i nju i žiro promjene :P |
Zaba najbolja.Dosta vremena nakon zatvaranja računa u zabi , dobivam obavijest od nove banke da sam na crnoj listi zbog računa u zabi, da provjerim u čemu je stvar, da mi nebi poslali ovrhu na račun. Odem u poslovnicu zabe, kad tamo odnekud dvije kune i 44 lipe duga. Napominjem da je račun uredno zatvoren i da je sve bilo OK. I uplatio ja 2.44 Kn . Dao 2,5 Kn i dobio 6 lipa kusur. Svaka im čast.
|
svako ima svoju banku, ja trenutno mogu erste samo smisliti ,jer sam sa pbzom i rba imao takvih sranja da mi je doslo da im zapalim sjedista :)
|
PBZ mastro, visa i amex. Zadovoljan s uslugom, a ovo čekanje na isplatu plaće se događa jer banke u 14:00 sati rade obračun i šalju lovu jedne drugima. Sve nakon toga čeka drugi dan. Čisto normalna stvar, nevezana za neku banku posebno.
|
Također imam preporuku za PBZ,imam njihov tekući i devizni račun,i sve je super,također su full brzi i sve,kad god dođem u njihovu poslovnicu čekam 5,6min maksimalno....
|
Dobio sam MasterCard od Erste banke.
Ima sad jedna stvar koja me zanima. Dobio sam nedavno i prvi račun i vidim da je datum dospijeća 15.-og u mjesecu. Što ako ja platim npr. 17.-og? Jel idu neke dodatne kamate ili? Jel mogu imat nekih problema ako kasnim koji dan? |
Ja na amex-u dobijem zatezne kamate, nešto sitno, ali mogu te okarakterizirati kao neurednog platišu, a onda imaš manje pogodnosti. Nisam siguran, najbolje nazovi i provjeri s njima.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:30. |