![]() |
Misko (pc shop)
TweakIT Abakus (abak) Btw, daj nam vise informacija o shopu. Kad i gdje ga mozemo ocekivati, hoce li biti ekskluzivnih zastupstva i sl. |
Biti će d.o.o. tako da od engleskih riječi neće biti koristi. Nalazit će se u blizini zagrebačke avenije, a otvorenje planiram negdje oko 15.5. Ekskluzivnih zastupništava u početku još neće biti ali s vremenom će i to doći.
|
Moj doprinos:
Kiklop pc - textualni logo sa power button-om u slovu o BBC - best buy computer shop (nekako mi se cini zauzetim) HTV - hardware to void (glupa ideja) Alpro - nelose Vapor pc - takodjer Ignis - odlicno Abakus - neznam jel zauzeto JNT - javljamo se na telefon NVDL - necemo vam drpit lovu, svi koji su nam trebali umrijet vec jesu Oasis - ideja za pozadinsku muziku u shopu HwTramp - sva roba koju vam prodamo, ionako ce se nac na trznjaku Tramp11 - guba Mifroline - onaj sa f MDF - bolji finish (filko nhf) Fleks Pc - hebiga, fali mi NHF shop LOL shop ROTFL shop LIKE shop Wifi Antena Zagreb Legit pc - da ljudi ne misle da radis na crnjaka |
NHPC - new hope pc
Q&E - quick & easy ili G - mil :D |
Mislim da bi bilo poželjno nešto jednostavno, tipa komp.
I onda izmisliš da to kao nešto znači :D Biraj: K- kompjuterski, korisnički, kvalitetan... O- orijentiran, oprema, odan, otvoren... M- maloprodajni, mali, mega... P- prodaja, prostor, pomagač, partner, program... Recimo Kompjuterski Orijentiran Maloprodajni Partner :p Ili PUKKO- Prijatelj (ili partner) u kupovini kompjutorske opreme (ili samo PUKK- pa bez opreme). Ovo pukk mi je fora :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nazalost ne, odnosno vjerovatno ne. Po novom, mora biti hrv rijec, ili sastavnica koja ima smisla. No sve ovisi na koga naletis i koliko si vjest u nagovaranju. Ono legitimno bilo bi, primjerice, KOMPRO (obrazlozenje: komjuterski profesionalni bla, bla)...
Ili JASEN T (javljamo se na telefon)... To bi isto vjerovatno proslo ;) |
Citiraj:
Citiraj:
"MALO BOLJA TRGOVINA" d.o.o. Citiraj:
|
PC Arena mozda? ili samo Arena...
|
KompIT, KomPIT - prva mi baca asocijacije odmah na eng. compete, u smislu konkurentnosti, a sadrži Komp dok me druga verzija asocira na fan pit (koncert - ekskluzivno mjesto pred tribinom ili ovdje neki komp pit. Sve za komp.
Vježbanje copyright kreativnosti u nedjelju popodne, hell yeah :P EDIT: A da razmisliš o nečem što je napravljeno u slučaju Diskonta 24. Olympic International je d.o.o, a ime webshopa je Diskont 24. Za webshop složiš ime iz kojeg god jezika hoćeš, a firmu registriraš na neko ime, tek toliko da ga ima i zadovoljava to što treba. |
Kučište.hr
Mojkomp.hr Komponenta.hr Shopshop.hr Pametan.hr Procesor.hr |
ali sa tvrdim č obavezno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
procesor ne moze jer postoji jedan u st vec :)
al zagi s i bi proslo, dok s y ne bi. Kosor IT :) hehehe |
DAJ HARD! d.o.o.
Citiraj:
|
Ne bi bilo loše da budući vlasnik izluči nekoliko prijedloga,pa nabacimo glasanje.Zvuči mi Abakus,što je fran123456 predložio.
|
PC-Zona, PC-Promet, Spektar Informatika, Spektar Računala, Byte...
p.s. jel ti treba radne snage, tamo negdje od otvaranja pa do početka faksa, mogu biti i ljubazan i uslužan? :D |
QuBit
|
Citiraj:
|
Ja predlažem ZAGIKOMP, ako nije zauzeto.
|
dobro da nisu dosli ovi prijedlozi :lol2:
pri zagiju kod zagija |
1337SHOP
ili 1337 Hardver |
Citiraj:
|
PcPal.hr
Kl1kPc.hr nije naj genijalinije ali lako pamtljivo :) |
Zagi je jos najbolji ;)
Tko ga se jos sjeca? Maskota univerzijade, odmah imas i logo: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...200px-Zagi.jpg :D |
i nakon par dana dobije kaznu :)
|
dođi opet :goood:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:35. |