![]() |
AAAAAAAAAAAAAAAAA
NAJ NAJ NAJ .. oni koji kažu nešto protiv ovoga .. nisu razumili film. Sve je složeno ... 5 Ja ovaj dio stavljam na 1. mjesto |
Moblizacija klonova:
http://img100.echo.cx/my.php?image=scoobyvader0rj.jpg |
odgeldo sam ga u teatru fenice film je totalni spektakl,:cool: naću niš opisivat i više govorit jer vam samo kvarim užitak kad budete ga gledali [ako već niste]...
|
Evo i ja sam pogledo u subotu, napokon malo vremena ugrabio...
Filim mi je predobar...Onaj koji se dugo pamti..Ne znam kaj ekipa okolu trubi da su zajebali fajtove..:smoke: Predobro... Samo istina, lik Anakina/Darth Vadera, ipak je trebalo malo bolje odglumit... E, da, jeste se ikak pitali kak je on mogel preživit sa odrazanim nogama i rukom, kod one lave? I još se zapalio? hmmmmmmm Ležeat zapaljen bez nogu i ruku dok ekipa nije došla po njega...:D Ha, dobro, morali su film napravit.:D |
hehe lol,ma film je ok...malo glup kraj al ajde:beer: inache anakin mi se zgadio kad je pobio onu djecu:grrr:
|
Citiraj:
|
:D heh,Anakina nisu baš odglumili....ali on je Darth Vader,on ima moć sile,eto kako je preživio:) isto kao što se i Yoda onako ludo pomiče s lightsaberom šta vi mislite da on ima snage za sve to ?:cool:
|
Citiraj:
You mess with Dark Side, you will die like rest! |
Bolji od Phantom menace-a, tu je negdje i sa Attack of the clones, al cijelu tu priču s dark side-om su trebali razradit malo bolje ubacit malo povijesti sitha uglavnom produbit priču ovak se isplati pogledat film jedino zbog fightova, i trebali su ubit jar jar binksa u prvom dijelu na iznimno bolan način to bi nam svima popravilo dojam o serijalu:burn:
|
Citiraj:
Clone Trooper (into microphone) : Yes, sir, we will make it look like an accident. JJ : Yo cann't do dat, boyos, am senator! CT : hold still, you little...got you now! BZZZZT,BZZZT,BZZZZZZT I sljedeći dan nađu pougljenjenog JarJara, a oko njega stotinjak iskorištenih cattle prodova. Imaju li veze sa freak accidentom koji se dogodio JarJaru? Ne, naime, poskliznuo se o koru od banane...:D |
Inače postoji neka Star Wars enciklopedija u kojoj piše sve o jedijima, sithima i svemu što se događalo u filmovima. Evo vam link.
|
Taj vodozemac im fakat nije trebao, makar je Lucas imao sličnih iritantnih ostvarenja: REMEMBER THE EWOKS??? :rambo: :rambo: :rambo:
|
Nemoj ih spominjati...bacač plamena i onda gledaj kako male lopte krzna jure okolo i deru se onim pištećim glasićima...e, to je zabava :D
|
Ma ne bacač plamena, šteta benzina,:fuming: Sarlaccova jama sa tatooina to je ko stvoreno za te male štakore makar brijem da ni on to ne bi mogao probavit:D
|
omg:D vidi se da imate bujnu maštu - da - trebali su još malo produbit pričo u sithima,a ne sad tamo neki bad boysi dođu i naljute se nahuškaju jednog Jedija [tj. bivšeg] itd...
|
Odlično! Savršeno! Kao što je netko rekao, sve je povezano sada!!
Slučajno sam bio u ZG-u na nekim predavanjima, seminarima i nekim sastancima 3 dana, pa sam otišao u prošlu nedjelju (29.5.) u CineStar po prvi puta u svojem životu! Kako fantastično!! Kod nas prikazuju jednom u 3 mjeseca neki film u nekom starom kinu, ali ono... Stolice, kokice, sok, užitak, slika, sabvuferi... Amejzing!! A Osveta Sitha, ostao sam bez riječi, vrhunac Lucasovog uratka! I specijalni efekti su najbolji do sada... |
lol kad se samo sjetim onih efekata u Imperija uzvraća udarac:D iako nitamo nisu loši:clap: ja sam film pogledo u Teatru Fenice-u btw u Rijeci :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:03. |