![]() |
Citiraj:
cek jos malo, kolko je stara ta igra? :D i ja jedva cekam taj promod, ipak su cssource sjebali s ovim update-om :) ugl. što se tiče cod-a, sve poslije dvojke je meni smeće :) cod4 mi izgleda ko counter strike na drugom engine-u sa nekim nepotrebnim glupostima :D ps. mogel bi mod zatvoriti temu kako je već netko predložio :D |
na cod2 nisam nijedan war odigral, samo po pub serverima, a njih je bilo mali milijun. tako da tvoja teorija od određenij grupi ljudi pada u vodu (ako pricamo o vremenu prije cod4).
igral sam cod4, punih 10 minuta. nakon toga slijedio uninstall :) btw. nebi se cudil da bude jedan od slijedeca dva cod-a imal direct upload (SS/replay) na facebook :D |
Citiraj:
? ja na svom podrucju nemam ni jedne igraonice.. ako netko zna drukcije i zna za kakvu igraonicu na podrucju rijeke nek me ispravi i ja mu duzan pivu!! |
a ti mislia na igraonice lolololo my bad :D
ne znam za rijeku ali u splitu ima par igraonica jos fino aktivnih |
Citiraj:
Bar sto se mene tice, od 4 pa nadalje to vise nije COD. Da bar nema raznih aviona, helikoptera, mina, atomskih, paketa i sl. bilo bi dosta bolje. |
Ja jedva cekam novi nastavak da ubijem vrijeme i uzivam malo u pucanju i bacanju bombi na nesto novo. Jer meni igranje predstavlja ZABAVU a ne ko nekima pitanje zivota ili smrti :D :D
A mozda se poveselim i novim nastavcima Medal-a i battlefielda,a mozda i jos necega da ubijem zimu. :D :D |
Inače volim napisati da treba stavljati više duhana ali mislim da bi ovaj put pomoglo manje duhana
Edit: i da zaboravio sam napisati. LOCK! Kad izađe nešto pametno tipa demo onda otključam ili ako netko ima nešto zaista pametno za napisati nek se javi na pm.. :) |
Call of Duty: Modern Warfare 3
O da, još jedan Call of Duty naslov nam dolazi, osmi po redu.
Na ovogodišnjem naslovu radi Infinity Ward. Počeli su se objavljivati prvi teaser traileri i konkretne informacije. Links Call of Duty: Modern Warfare 3 - informacije o single player, multiplayer The Modern Warfare 3 Files: Exclusive First Details on the Biggest Game of 2011 Teaser trailer http://www.youtube.com/watch?v=C_7_dYWMsL0 http://www.youtube.com/watch?v=GG_JegQ2GhQ |
IMHO, ono što je započeto s MW, potencirano s MW2 i urnebesno pretjerano u BO stvarno nema smisla više gurati (cijeli taj sistem s perkovima i killstreakovima), tako da bih volio vidjeti iz temelja promijenjenu mehaniku igre.
|
Dobra vijest je što Infinity Ward radi igru.
Loša vijest je što je od Infinitya ostalo samo ime, i da su glavni ljudi otišli. Nadam se da će ostati bar zrno one genijalnosti iz originalnog MW-a. Citiraj:
Neka oni samo stave mogučnosti biranja i postavki te odmah stave mod toolse i sve će biti OK. Veselim se mapama u igri jer IW radi kickass mape, a one su pola igre :) |
|
Ček jel ovo MW1 ili 3? Nekako se baš i ne razlikuju.
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=WyCDptTXJ3c& - Germany |
Ista grafika zadnjih 10 godina, pljuv.
|
Nije bitno, samo nek je igrivo :)
Ne očekujem ništa, možda me iznenadi. Makar više očekujem od konkurencije :) |
c/p sa jednog foruma:
Citiraj:
|
cek malo...te DLC-ove bude se trebalo placati? :D
|
Očito je da se radi o gluposti. :)
|
To je bila sprdancija na dosadašnje poslovanje IWa i Activisiona :D
Ali da, bit ce dlcova i naravno da ces ih morat platiti, jer su toliko awsome i nude toliko sadržaja da jednostavno ne mogu biti free. |
Citiraj:
ali koliko sam pratio tvoje pisanje za cod, znam da nisam u pravu i u cugu se ispricavam. :D. Citiraj:
ostatak je cisto pumpanje prakticki istog gejmpleja proslog/vise nastavaka sa redovito samo ljepsom grafikom, sa manjim mogucnostima za kompjutorase i radeno za +12 godina generacije. za to su napravili đuku prije ohoho godina........ i on mi je zabavniji. |
Citiraj:
|
ne, jer su u cugu zasrali sa nemogucnoscu trcanja, i mislim da je bilo kuhanje bombi. a to mi je ono............ napravim mali strc kad pogodim nekoga u glavu, a bomba napravi boom :). i inace sam im ja zamjerio, jer napravis ratnu igru u kojoj ne mozes trcati. ono, logika u pm...........
da, znam da je kasnije to sredeno sa patchom, ali mi smo se upravo zbog tih dvije stvari zadrzali i ostali na jedinici + UO, sve do cetvorke. plus sto se jedinica vrtila na svakakvoj kanti, dok je dvojka (ako si htio dx9) vec trazila hardvera. da, moglo se i dx7, ali 9 je ipak veci broj........ |
Jedinica + Pavlov mapa u multiplayeru = nenadmašivo.
Dali netko zna dali su napravili remake te mape? |
|
Uuu...odličan trailer, jedva čekam. Mnogo toga je nagovijestio, a samo neke od uzbudljivih stvari koje nas čekaju su: podmornica, raketa i grad. Svakako, znam da će to biti još jedan nezaobilazan nastavak najboljeg i najpoznatijeg FPS-a u svijetu koji dominira kako SP tako i MP scenom pravih hardcore fps gamera, jednostavno...must have.
|
Citiraj:
jedino što jest nagovijestio i jesu NY ,sub i rakete... :D ostale uzbudljive stvari su... green grain? na ovo boldano nemam komentara (mislim ,imam ,al jezik pregrizo:D edit : yep ,SARCASM detected :) |
nakon odgledanog (zapravo odslusanog) trailera cini mi se da je Neo-ST itekako sarkastican. fali koji :) i :D, ali ok, kad procitas sa razumjevanjem - sve je jasno.
ako pak sam pogrijesio u razumjevanju - moje najdublje isprike plus, @Neo-ST - ha? kako, otkud, sta pobogu? |
Citiraj:
|
Mene baš zanima što će sve nagurat u killstreakove/feature/perkove.
|
Hmm, po slobodnoj procjeni, trebali bi ubacit nešto što razara jače od nuklearke ... možda nešto što jednim udarcem uništi cijeli planet pa tako i sve igrače na mapi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:38. |