![]() |
Citiraj:
|
Baš...4€ mjesečno, toliko potrošim dnevno na kave.
|
Ja probao sad platit preko PayPala i izbacuje mi nonstop neki error. Probao na dva racunala, i uvijek isto.
|
Provaj promijeniti valutu na usd ili eur
|
Ma probao sad direktno karticom, i kaze da kartica nije validna?!? WTF
|
Možda ti je svejedno uzelo podatke kartice :D
|
Citiraj:
Sve se cini ko neki scam EDIT: eto, brzo su vratili kod nazad na mail :D Radi, ali ipak ima podosta restrikcija: http://img707.imageshack.us/img707/7...0311161040.png Uploaded with ImageShack.us |
Cek, ovo su mjesečni limiti? Smece, totalno beskorisno :/
|
Ja koristim rapidshare i prezadovoljan sam
|
Evo uzeo sam i FileSonic na mjesec dana za probu. međutim brzine skidanja su dosta nestabilne te ponekad download pukne pa se neće dosta dugo spojiti.
Kod HotFile servisa nemam takvih problema... |
Mnogo ljudi se žale na to kod FileSonica i kod Fileserve.
Hotfile je dobar po pitanju brzine, ali u zadnje vrijeme ne možeš ništa skidati preko njega, jer je većina stvari obrisana (zbog onih tužbi), a uploader više ne stavljaju nove stvari. Zato Filesonic ne može podnijeti toliki promet koliko ljudi, koji su se prebacili, skidaju. |
Ja sam se prebacio na Fileserve i za sada sve ok, brzina stabilna cijelo vrijeme.
|
Citiraj:
Potpisujem, koristim je za upload i download fileova sa svoje domene na kojoj imam web stranicu i za sada nemam primjedbi. Koristim je na mac-u ali sumnjam da ima razlike. |
Uzeo sam onaj Real-Debrid na mjesec dana na testiranje. Zasad sam zadovoljan, probao sam par različitih hostinga i skida max brzinom. Radi u FlashGet programu za download.
Oni limiti su dnevni osim za Rapidshare koji je mjesečni (bar sam tako pročitao negdje). A i limiti nisu za sve, već samo za njih par, tako da nema straha da neće biti skidanja. |
Nakon prvog mjeseca testiranja, mogu reći da sam jako zadovoljan s Real-Debrid uslugom. Više ne moram paziti na kojem se filehostingu što nalazi, već samo kopiram link i ajmo download, koji je uvijek na max brzini. Ako se baš i dogodi da nešto šteka s brzinom, samo kopiram link od drugog hostinga i problem riješen.
Zato sam i produžio account, stoga preporučam ostalima. |
Kolko plaćaš taj Real-Debrid?
I kakva su ograničenja? |
80 dana sam platio $15 (~ 77 KN).
Podržava (zasad) 65 hostinga od čega samo par ima dnevnih ograničenja: http://img1.imagehousing.com/89/96dc...a4efe9f4d0.jpg |
Citiraj:
Ili ak pukne veza mogu se slikat ak je upload stao na 99%, moram iz početka. |
Citiraj:
|
Vec neko vrijeme koristim Real-Debrid i zadovoljan sam. Svi najpopularniji servisi su bez traffic limita i uvijek imam max brzinu downloada. Mislim da je svega par puta neki od servisa bio offline, ali to su brzo sredili. Uvijek se moze skinuti sa nekog drugog servisa u tom slucaju, a kombinacija IDM-a i plugina za generiranje linkova je prva liga.
Trenutno imaju akciju do 01.09.2011.: Citiraj:
30 dana -->53 dana (4€) 80 dana -->140 dana (9€) 160 dana -->280 dana (16€) Ja sam upravo produzio na 280 dana, za 120kn je super deal. |
Ma odlična stvar je real-debrid. Ako jedan servis zafrkava, samo generiraš linkove od drugog pa pići dalje.
|
Dižem temu u ova teška vremena downloadinga da bi pohvalio Real Debrid.
Uzeo sam bio za probu 7 dana Premiuma, platio 2€ i sve je OK. Večina filehostera je podržano i idu punom brzinom. Sinoć sam produžio na 6 mjeseci za 16€. Stvarno su prihvatljivi, za te novce jedan filehoster nebi dobio na toliko vremensko korištenje, a kamoli 30 filehostera. |
Slažem se u potpunosti.
U današnjoj situaciji, Real Debrid je zakon! :goood: |
Eto vidiš, ne bih ja preporučio nešto što ne valja :)
|
Jel se slobodno koristi na dvije IP adrese istovremeno? Blokiraju takav account?
|
Da, dobiješ upozorenje odmah da će blokirati ako se ponovi.
|
Wohoa, hvala na preporuci za RealDebrid, dosta mi je vise placanja za sve ostale koji stalno mijenjaju pravila...
|
Kakva je anonimnost za korisnike na tom sajtu pošto to ne vidim nigdje da piše?
Na mydownloader.net recimo piše pri dnu stranice sljedeće: Citiraj:
|
Citiraj:
logovi se sigurno drze, a to je jedino sto je potrebno da te se "skuzi". :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:37. |