![]() |
Je li ovo ok cijena?
|
A radije bih uzeo GTX560 TwinFrozr da se mene pita.
OCa se lagano do performansa 480tke,a nije niti vruca,ni gladna struje niti sto je meni jako bitno,glasna ko mlažnjak. |
Citiraj:
Potrazi dal je jos negdje ostala koja 480 TwinFrozr II. Jedinaa 480 koja se isplatila kupit na ovim prostorima. Oko 2000kn je kostala. |
Citiraj:
|
Bolje je onda ici na GTX 570 iako je ovo gore ok kupnja. ( ali me malo bode u oci ovo 3 dana koristena :stoopid: ? )
|
Citiraj:
|
Mozda bi dobra varijanata bila kupit tu 480 i ulozit u Accelero Extreme iz Linksa i dobit fantasticnu grafu, hladnu i tihu za 2000kn ukupno. Nije 480 nista slabija od 570. Ima jednako SPa i nesto manje taktove ali ima i vise memorije sto moze dobro doc kad se igra sa puno aa. Taktovi se sa Accelerom bez problema mogu dignut iznad 800mhz i time dobit grafu slicnih perf. kao gtx580. Nije to lose za 2000kn.
|
a jel bolje kupiti MSI GTX480 TWIN FROZR II ,1536MB
ili ati hd 6970 2gb ??? cijena je tu negdje , a mene se čini koliko sam vidio da je nešto bolja nvidia. tnx ! :chears: |
Ja bi isao na 480ku.
|
480 je losija po potrosnji i treba osjetno vise procesorke snage a 6970 zna u ponekoj igri dat nesto losije rezultate ili malo cupav fps, ponajvise zbog drivera. Kod Nvidie su takvi problemi jako rijetki i skoro sve ide iz prve. Uzmi u obzira da referentne 6970 isto nisu neko mjerilo tisine i performansi hladenja.
|
Citiraj:
|
ne. kupujem cijeli komp novi, sve je već odabrano
jedino se još mučim oko grafičke.... buka mi ne smeta. bitno je da dobro hladi odnosno da se ne zagrijava , a ovo MSI se ne zagrijava ? kak to da jedino od MSI ima GTX480 TWIN FROZR II ? pretpostavljam da je MSI dobar proizvođač ? tnx ! |
Citiraj:
Je, dobar je proizvođač, meni osobno u samom vrhu a daju i do 3 godine garancije na kartice. |
Citiraj:
|
Upiknuo danas điđabajticu referentnu 480ku.Idle 51 c, load 85, ja sasvim zadovoljan za sad :)
|
Zar ti nije malo overkill ta grafa na 22''?
|
Pa za 1920x1080 trenutno nije, sto neznaci da necu kupovati veci monitor.
|
Ogromne temperature.I to u igrama,a dobro,dok si ti zadovoljan,nadam se da ju nisi preplatio.
|
Citiraj:
|
Ili dva.
|
Za full HD i AA mu nije overkill...
|
Overkill racuna za struju jedino:lol2: Probajte igrat Crysis 2 na DX11 sa svime na ultra. Pa da vidis kako baca na koljena graficke.
|
A racun za struju me ne dira ni malo :) . Eo crysis 2 na dx11 je uspjela doci na laganih 92 stupnja :D .Ali da "jede zivu decu", bome da :D
|
Probaj stavit prste na PCB kad GPU se tak fino zagrije iznad 90c.
Mozda bi ti bilo pametno da ulozis u Accelera Extreme, 400 i sitno kosta ali drasticno mijenja stvari i dopusta da se grafa razmase sa 30tak c manjom temp, automastki i puno hladniji PCB, veci klok itd.. |
Probaj ti :D , ma znam da se grije, znao sam i prije kupovine, ali htio sam tu grafiku i to je to :)
|
Ja mogu potvrditi ovo sto magarac kaze, prvi put kad sam pipnuo ovu "hladnu" gtx 570 uplasio sam se :D Bio sam skeptican sto se one naljepnice tice "Pustite da se ohladi 2 min" mislio da se to nemoze ugrijati toliko, al sam se razuvjerio odmah prvi put kad sam pipnuo. Ona stara HD5550 prilikom najzesceg gejminga je bila topla koliko je ova u desktop radu.
|
stock clock :http://www.pohrani.com/f/p/7n/1Biy6m5s/gtx480temp.gif
Najnoviji driveri skinuli temp 6-7 c u idle . |
da, ne znam cemu price o "buci" i slicno... temp na idle 2 monitora su oko 55 do 60c. na jednom oko 45 ... sve u svemu ja sam jako zadovoljan, buku od zujanja venta stvarno ne primjetim ako je uopce ima :chears:
|
U sluzbi kompresora : http://www.pohrani.com/t/2L/Ld/rPBqyPz/gtx-480.jpg
|
moze to i nize :D : http://www.pohrani.com/f/m/7N/mHp4okP/gtx.jpg
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:48. |