![]() |
Gdje ćete se ubiti večeras? / Sretna Nova 2011.
Ja ću na turneju 4 skakaonice po lokalnim birtijama(krenuo sam već ujutro) i usput vam unaprijed svima želim sve najbolje...živjeli!
:chears::chears: |
Komprivnica. Tulum do zore. :)
|
Osijek i stan ;) . Svima sve najbolje u novoj 2011 godini :D
|
Sa ekipom doma :chears:
|
Sa dragom doma,ni ne treba mi nitko drugi ;)
|
Recesija uze danak.... kuči uz komp,muziku,filmove, malo gledat vatromet vanka i tako ;)
|
S curom kod frenda na manjem tulumu, 15ak spodoba.
Svake godine se sjetim srednjoškolskih proslava, te su bile najbolje :) Sve najbolje čitavoj PCE zajednici, članovima i staffu koji budno pazi na sve nas:chears: PS Baš me zanima hoće li netko od modova bit dežuran :D |
Ja ću doma u samoći ispijati nekakav destilirani alkohol i razmišljati o smislu života...
Srećna 2011. god. svima... |
Sretna nova
|
Et' narode i narodnosti, nek' nam je srecno i bericetno.
|
Sretna Nova
|
Sretna Nova forumaši:chears:
|
Što više novog hardvera, a i sreće u Novoj godini! :D
|
:beer::beer::beer:
|
sretna vam nova godina:chears:
|
Sretna Nova godina!!!
|
:chears:
:beer::beer::beer: |
Ravno iz noćne na PcE.Sretna Nova godina i sve najbolje želim Vama i Vašim bližnjima!
|
:chears:
Sretnu Novu Vama i Vasim najmilijima zeli Ziiky. Neka vam Nova 2011 bude ispunjena uz sto vise finog i novog hardware-a :beer: LP Ziiky |
Sretna Nova svima vama i vašim obiteljima i najdražima!!
|
"Merry New Year"
Nek je Nova bolja nego stara p.s. malo bboli glava (graševina Erdut) |
ko me napil?
|
:chears::goood:
|
Happy New York :beer:
Ja sam se skitao po Opatiji i Voloskom, Novu dočekali u jednom rock klubu tu blizu moje rezidencije, čak smo kao pravi mulci imali cca 100 komada pirotehničkih naprava a našao se i TOI TOI zahod u blizini pa vi sad dajte mašti na volju što sve pijani ljudi mogu od te kombinacije napraviti :D |
Krevet.
Ukočen vrat. Ukočena leđa. Ibuprofen + whiskey. Bol. Sretna 2011.! |
Sretna Nova Godina.
|
ovakvo razbijanje i ovakav osjecaj dan poslje nisam imao josh od doba kraja 90ih i vladavine partya u Bestu......Mahadeva zakon!
Sve najbvolje! |
Kao prvo, svima želim sve najbolje u svježe načetoj 2011, i puno sreće u životu, poslu i ljubavi!
Kao drugo, imam osjećaj da sam ostario, ubilo me par piva i nešto pelin-cole... CMD -> liedowntorecover -> enter. :D |
Sve najbolje ljudi! :chears:
Bilo je super :beer: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:51. |