![]() |
Uf, ti filmovi su remek djelo...cak je i onaj jedan snimljen kad je doticni glumac bio vec mrtav...kaj ne?
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
18 godina ... :(
Kladim se da vas je ova gore informacija jako zanimala :clap: |
Moj prvi komp je bio ZX Spectrum 48k+. Jos ga cuvam doma, iako mi je riknula folija od tipkovnice:(
Citiraj:
|
I moj je prvi komp bio Spectrum ZX 48K, samo s jednom malom razlikom, ja sam ga imao gotovo odmah kad se pojavio na tržištu, zato sam sad star i pravo mi budi !
|
I moj prvi kompjuter je bio ZX Spectrum 48k+, ali sam ga poklonio zajedno sa interfaceom, pravim starinskim đojstikom i 28 kazeta od 60 minuta sa igricama.
Prvo prčkanje po hardveru je bilo mjenjanje folije na istom, a tada sam još išao u osnovnu školu. U to vrijeme je bio moderan Comodore 64, Orao i Soko, a kasnije Atari i Amiga. Od jezika Basic, Paskal i C. |
Jedini način da Bubba ima manje od destet godina je da je rođen na prijestopnu godinu(29.2.19XX)!
|
Citiraj:
|
Eh da imam i Kemspton interface origigi:) Ja sam svatsa svom spekiju radio, mijenjao memoriju kad je riknula, pravio interface, mijenjao eprom, programirao u assembleru... eh to su bila vremena.
p.s. Da nema netko mozda slucajno foliju? Citiraj:
|
ja cu uskoro 16:D
|
Bubba ima najmanje 35, a možda i svih 40 i koju. right?
|
15g.
|
Pa šta ste ga napali ako neće reči(dabogda bio stariji od mene): evil :
|
15, u prvi misec 16.Blago meni ,jesam mlad.
Sellers je legenda. Gleda san Dr.Strangelove i bolji mi je od Pink Pantera,skroz |
opseznim istrazivanjem dosao sam do zakljucka da Bubba ima preko 40 god, e sad tocno koliko nisam siguran, mozda oko 50.
|
pa šta ste sad svi opsjednuti s bubbinim godinama ?!?
otvorite si drugi thread s tim naslovom, nek svatko stavi 20kn i da svoju prognozu pa kad se skupe fine pare dajte bubbi 1/3 da vam kaže koliko ima godina, a onome tko je pogodio ostatak... i svi sretni i veseli. :D :burn: |
Citiraj:
|
Je li tko probao Dr. Strangelove UT mod. :)
|
Citiraj:
|
18 g počeo s C64(tj. stari je počeo s njim a ja uz njega):gringo:
|
Citiraj:
Nego, vi koji stujete PravaRacunalaTM, ima li netko za prodati Z80, treba mi za jedan projekt... ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
- respecta - :beer: |
o cemu je ono ovaj topic?:confused:
|
Citiraj:
Ako flare kao cura može reći svoje godine zakaj to nebi mogli i drugi. Baš je zgodan podatak i veseli me da ima još starijih mulaca koji se bave kompovima . A za one (u takve i ja spadam) koji su krenuli od vremena zx-a i commodorea prema današnjim pc-ima bilo bi dobro otvoriti novu temu. |
Pa otvori sto cekas? Iako neznam o cemu cemo pisati al' vjerujem da cemo smisliti:)
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo - gledam rezultate i ispada da čak 70% i kusur forumaša je izemđu 15 i 25 godina!
Mislio sam da starijih ima manje - ali tu su i oni i to preko 25%! To je super!:beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:56. |