![]() |
sjećam se tih skrinšotova i teško da je bio generički, s obzirom da u to vrijeme stvarno nije bilo ničeg grafički približno toliko moćnog kao Oblivion. točno je da nikako ne možeš po jednom kadru procijeniti igru, inače bi mi po onom Skyrim bio teži gubitak vremena. nadam se da će ipak napraviti odmak od Obliviona i vratiti se bliže Morrowindu, meni je bila užasno velika razlika između III i IV, toliko da me Oblivion nije zadržao ni dvadesetinu vremena kojeg sam potrošio u Morrowindu. a potrošio sam ga abnormalno puno :)
|
The Elder Scrolls 5: Skyrim Mod Support Confirmed
Citiraj:
http://forums.bethsoft.com/index.php...#entry17019742 |
To bude valjda slično kak i na Oblivionu.
|
|
|
Da li ima kakvih naznaka kad bi trebalo izać?!?
|
Citiraj:
|
|
Zasada zvuči super, sumnjam da će uspjeti kiksat.
|
Bogami meni level scaling ne zvuci super. Mislim da ce suxati ali kao i uvijek zajednica ce napraviti bolje modove nego sto je sluzbena igra. Ako je neko igrao Nehrim (njemacki overhaul Obliviona) onda zna o cemu pricam.
|
|
Što drugi komentirati nego - impresivno.
Tko će dočekati 11. mjesec... |
samo se nadam da orci neće izgledati tako dječje kao u oblivionu
ali inaće izgleda super, a super će i biti :) bit će velika konkurencija na kraju godine :D |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1:10 neznam dal je ko skužio glazbenu podlogu iz morrowinda E za ovo kupujem novi komp kad dođe.... |
Ajme ako je ovo ingame footage pa ovo ce biti prebrutalno... :D
Valja nabaviti novi hardver,definitivno trailer za sliniti hehe |
Ovo ne bude bilo normalno kad izađe. Mislim da će biti život pa-pa. Ali doslovno. Pa tko može ovo igrati samo 2 ili 3 sata... to se piči dok ti kapilare ne popucaju u očima :D
Kupujem original koliko košta da košta :D |
|
Citiraj:
da bude samo 15% bolji od obliviona ,što se igrivosti tiče, mislim da me opet nema par dana ,žena mi samo triple P* gura ispod vrata :) *pizza,piva,pljuge |
Ja sam primjetio da je u glazbenu podlogu smixana i tema iz Morrowinda i Obliviona plus tema iz prvoga trailera za Skyrim. U dvije rijeci: EPIC music!!!
Magija u jednoj ruci, mac u drugoj - sweet!!! Original se kupuje, masina nadogradjuje, ma sve sto bude potrebno da se ovo odigra na pravi nacin. Drustveni zivot ce biti stavljen na ignore. Ok, sad sam i sluzbeno....freakin' excited!!! |
Ja se samo nadam da neću morati nadograđivati mašinu za ovo, iskreno se nadam da su ovi što rade Oblivion shvatili pogrešku u neoptimiziranosti Obliviona...Još kad ga razvučem na lcd... :D
I ja jedva čekam, fkt me niti jedna igra nije zarazila tako kao Oblivion.. Bilo je noći kada sam sanjao da sam otkrio neki novi dugeon negdje na rubu mape iza nekog planinskog vrhunca... nadam se reprizi opet. Can't w8 :) |
Detaljna analiza :) |
Da se mene pita definitivno GOTY ,
uhhhh, prehebeno izgleda......:zdero: |
Citiraj:
|
Možda, ali dolaze nam dragon age 2, mass effect 3 i witcher 2, bit će to zanimljiv okršaj
|
Dragon Age 2 nema sanse naspram ovih dvoje kaj si nabrojao
A sto se tice GOTY-a kladim se da bu to opet Mass Effect |
cijeli internet se napalio na taj trailer, ne kontam zasto?
zbog grafike? i oblivion je imao sjajnu grafiku pa je opet mnogima morrowind bio puno bolji (i morrowind je donio puno vise grafickih inovacija nego oblivion - ako se ne varam prva igra koja je koristila shadere) witcher 2 mi izgleda kao bolja igra - zato sto je dosad izaslo pun k developer videa i znam sta ocekivati a za skyrim izasao taj jedan trailer i ljudi vec govori da je GOTY? lol mislim da ce goty i ove godine biti mass effect daggerfall i morrowind su uvjerljivo najbolje igre iz TES serijala oblivion je bio prosjecan, tj nicim se nije isticao (na srecu community je izdao hrpu modova i expanzija je bila odmak od originalne igre) zasad mi skryim ne izgleda previse razlicito od obliviona |
Mislim da previse dobrih igara izlazi u prekratkom roku..
Želit ćemo isprobat sve ove gore navadene, a niti jednu necemo prec do kraja... Nemaju ljudi tolko vremena za igrat 500h 1 igru |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:51. |