![]() |
evo i ja upo,danas dobio mail
ali cu tek sutra probat jer moram ići šljak noću ;( |
ja sam isto dobio mail,ali ne podrzava chrome igra,tako da nista od toga.
|
Citiraj:
|
Nije mi jasno, netko ne igra igru jer je ne može pokrenut preko nekog Chroma ?
|
Radi se samo o klijentu za download i instalaciju igre, koji radi sa iexplore i firefox.
Ne znam zasto bi to nekome predstavljalo problem. Inace upao sam u betu i probao danas, ne sviđa mi se, iako je za besplatnu igru relativno ok. Jos uvijek je jako nesredjeno, i grafika je dosta losa. |
grafika je iz bf2, to su rekli da će bit i tako i je.
|
Oruzje i efekti nisu losi, ali teksture zgrada i opcenito okoline su mi nekako zamrljane...valjda sam se previse naviknuo na bc2 :)
|
Da, dobro ste rekli, igra je puna bugova.
Ja imam u startu odmah jedan bug od kojeg ne mogu ni igrati igru. Pokrenem je iz firefoxa, učitava, pojavi se ekran (ne full screen), čuju se neki zvukovi ali ništa. Nakon par sekundi se pojavi ovo: http://slike.hr/slike-male/b/bfp4f20...0450_30509.jpg I dalje ne mogu ništa, samo tako stoji... |
to i meni bude, klikaj pri vrhu napamet, budi strpljiv i pojavit ce se normalan ekran.
|
|
Citiraj:
hipnotizira me ova slika :respekt: |
Citiraj:
EDIT: izašao je novi update, i prilično je velik. Ne znam o čemu se još radi jer ne piše ništa na stranici ni forumu, ali skida već 15ak minuta... EDIT2: ne radi mi ni nakon patcha ni nakon tvojih savjeta cyc... mogu okrećat onog vojnika, klikam po vrhu i čujem da klikam po nečem ali kratko iza toga igra bloka i moram je ctrl-alt-del-kill. |
Evo šta taj novi patch donosi:
Citiraj:
|
ja sad instaliro. žali bože vremena potrošenog na skidanje :D
|
Igru nemogu pokrenuti nakon patcha. Prvo nekakvo blicanje sa bijelim crtama, onda nije bilo cursora, i kada sam na slijepo uspio ubosti "Play Now" nemože naći igru ili je pun server. Napokon nađe server i prilikom spajanja ekran se zacrni i tako ostane (Alt+F4)
|
Citiraj:
|
ja neznam šta će sada bf4free community bez tebe, nadam se da će hitno izdati podršku za chrome
|
Ja isto dobio cd key za betu,ali ne igram to sranje,pa evo ako nekome treba
39UG-YHP5-AVDN-QK53 |
Napokon uspio zaigrati... ne znam jel me BFBC2 razmazio ili je igra teško sranje, ali nakon BC2 mi se čini ko da igram Quake1 (grafički), i kontrole su užasne. :/
|
to sam ja rekao već, tko ima bc2 nema potrebe za ovim.
ako netko treba key nek PMa |
Citiraj:
Ako treba nekom key neka se javi na PM. |
Dobio key, ujutro ću probat pa javim dojmove.
|
Citiraj:
|
Why? Zar je stanje tako loše?
|
Citiraj:
|
Nula bodova. Ne mogu ni pokrenut.
|
nista cudno buduci da je ovo prva beta besplatne igre, a ni onu od koje zaradjuju pare nisu u stanju sredit...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Dok mi kukamo o ovome izasao je filmic warface-a, CryENGINE 3-powered free-to-play shooter koji se pravi samo za azijsko trziste |
Citiraj:
|
@blue: dok to dode ce opet biti more whinera koji ce cvilit zasto su im kompovi u rangu kasa u pevecu :D (...i takoder ce biti more ljudi koji ce kupovat kompove samo za tu igru)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:33. |