![]() |
Evo ovako nešto točnije, samo u digitalnom obliku. Osobno sam tako nešto dobio u privitku u mailu.
Znači tu sam upisao svoje podatke, opis kvara i serijske brojeve. Ako si im dao podatke samo ovak prek maila u razgovoru, onda ih traži da stave neku potvrdu rješenja reklamacije u paket koji će ti vraćat. |
Kada sam ja slao SSD u Nizozemsku, samo sam uredno na posti trazio obrazac za carinsku deklaraciju (ne kosta nista, mozda 50 lp), u njemu naveo da se radi o reklamaciji. Original putuje s posiljkom, meni ostala kopija. Paket poslan kao vrijednosno pismo u kuverti s mjehuricima. Overseas uredno dostavio na vrata zamjenski disk bez ikakvih poziva, pitanja ili komplikacija.
|
Evo meni upravo DHL dostavio rame.Iako su bila 3 papira sastrane pricvrscena i pise za Customs Only i na njima pise da je obavljena zamjena,no value itd. opet su pokusali na prepad bili carinit ( nemislim da je DHL kriv vec carina ).Da nisam imao onu malu potvrdicu od poste platio bi 250kn.
|
Citiraj:
Zato i služe RMA papiri pri izvozu robe. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo stigla memorija direktno na vrata bez ikakvih problema i davanja. Ovo stvarno nisam očekivao :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:10. |