![]() |
30 postova kroz 12 sati i nisi dobio siguran odgovor na pitanje.
Poziv službi za korisnike bi te koštao nekoliko minuta i dobio bi siguran i brz odgovor, odmah. Čemu služi služba za korisnike? :chears: |
Citiraj:
|
a i neces problema, odes u t centar,kazes "ja bi zamijenio", mozda se plati 50kn mozda ne
ako je nekom problem 50kn onda bi se trebao zapitati i da li mu je potreban mobitel |
A mrzim kad se razgovara o lovi... Nemožeš govoriti u moje ime je li problem 50kn.. To sigurno.. A drugo, pitao sam jer vidite da ima ljudi koji se kuže u to.. Služba za korisnike bi isto to mi rekla kao vi jer isto tako neznaju kakvu karticu imam...
Jedino me zanima još.. Puk, nisam siguran da li ga se sijećam :) I nemam pojma gdje mi je ta kutija... Na mene glasi kartica i imam pin, ali puk neznam :S |
Imas par solucija.
Odi u T-centar. Poslikaj karticu pa cemo ti rec. Nemoj nist napravit. Ne moras imat PUK, samo im das karticu i to je to, mozda te pitaju za njega, a mozda i ne. |
Pitat ce ga za PUK sigurno ako kartica nije registrirana. ako je registrirana onda zamijenu vrsi onaj na koga kartica glasi. AK nigdje ne mozes nac PUK, a kartica nije registrirana zovu SZK i trazi da ti daju PUK. Ispitivat ce te kada si zadnji put nadoplatio racun sa kolko kuna i sl. pitanja i onda sa time odes do T-Centra
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:56. |