![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
a dribla se, kao sto sam vec napisao, clutch + ljevi analog i takodjer imas dribling za sut sa onim naskakanjem na obe noge, trokut jelte... |
Citiraj:
:) |
U svakom slučaju na mojoj obsolete karti 2k11,za razliku od prethodnika radi fluidnije na 1680 pri full detaljima....
|
Citiraj:
|
Meni isto 2k10 je super!
|
el ovo problem sa mojim kompom općenito i bi li ponovno instaliravanje windowsa rijesilo stvar jer zaista ne vidim nijedan drugi izlaz a puno sam googlao i sve ali nista.Imam nove windowse koje su mi u ducanu stavili jer je komp bio na popravku.Prvi dan kad sam ga dobio sam instalirao PES demo i nisam mogao staviti patch jer je neka datoteka bila zasticena kao sto mi je bilo cudno jer niakd nisam imao takvih problema.Dalje,kada je izasao cijeli pes instalirao sam ga na d disk i skinuo sma patch i nisam mogo kopirat .exe od patcha jer me opet ta zastita zajebava.Izbrisao sam ga i instalirao na c i radi normalno.Ono,koji vrag.Znam to nema veze sa 2k11 ali dio koji dolazi ima.
Znaci instalirao sam NBA 2K11 i lijepo usao u igru i stekalo je uzasno.Ona prva utakmica Bulls-Lakers je uzasno stekala.Mislim da je bilo 10-15 fpsova.I tako sam riktao video settingse i jedino mi radi normalno na low detalje a stvar je u tome da sam 2k10 pokretao na high detalje i jedan lik na stranom forumu je rekao da bi u 2k11 trebao imati jos 1-2 % vise fpsova jer je 2k11 bolje optimizirana.Imam graficku nvidia geforce 8800gt 512 mb.Intel core duo e7200 procesor i 2gb rama.Mislim da je to dovoljno za vecinu postavki na high.I ako mislite da imam pregrst programa koje rade u backgroundu nije tocno.Koristenje pf ne prelazi 250 kada nista ne radim.Imam par programa i to je sve. I sad pomislio sam da bih mogao izbrisati 2k11 i ponovo ga instalirati i kada sam ga htio izbrisati jednostavno je zastekalo i izbacilo error runn dll as app sto je znacilo da uopce ne mogu izbrisati igricu Sad,je li problem u virusima,driverima,windowsima i imajte na umu da pes vrti na high detalje bez problema kao i fifu... Ne znam je li prava tema za to ako nije prebacite ju a ako znate odgovor cijenio bi ga jer je ta igrica po meni najbolja simulacija i jednostavno je prezalosno gledati ikonu nba2k11 na desktopu a ne mozes ga igrati :):hitthewal::stoopid: |
igra je opaka !
|
Citiraj:
|
Kako pobjedit par utakmica zaredom , imam omjer u sezoni 5-18 :) , a jos igram na pro.
Ne mogu zaredat sa 2-3 pobjeda pa da sam isus , i da li se moze narediti da ne mogu uzet na rosteru u zamjenu kojeg god hocu igraca , jer onda dodjem u napast da svoje jadne igrace mjenjam za LeBitcha i ostale. |
ja sam na Xbox kontroleru užaš,tolko loše igram obranu da zgasim komp od muke :D
|
je mi može ko rec kako igrat obranu u ovome :)
jer bas nemam ideje. kako sprijecit da te neko prodje. nekužim ni kurca :D tj. koji je neki default setup za igrat obranu?! |
I ja pokušavam otkrit....svodi se na molbe Bogu :D
|
ma ovo je neigrivo na tipkovnici...jedino sam 2k9 igrao kak spada :(
|
Baš sma na tipkovnici uspio odigrat obranu kak tak....mada sve ove perverzije su neizvedive na tipkovnici
|
Ja sam samo zbog NBA serijala prije cca godina kupio Logitech RumblePad 2, apsoluto se slazem da je na dirkovnici goli qrac za igrat tako nesto...samo se covjek zlopati i pokvari si inace vrhunsku igru.
Zato mrs u shopping sirotinjo jedna! |
Ja imam razmisljanje da ako je igra za pc onda mora bit i funkcionalna podrska tipkovnice,igranje sa gamepadom na kompu mi nije napeto :D
|
Citiraj:
|
Kako u napadu se graditi leđima (onak kak to centri obicno rade :D)? U starijima je islo automatski ovdje mi redovito ukradu loptu ako se malo priblizim, pogotovo na centarskim pozicijama
|
Citiraj:
ili L2 + R2 |
kako izvesti alley up?
sve ostalo sma savladao i dobro mi ide :) |
ja tek počeo igrat,odmah stavi na najveću težinu ako se ne varam all stars i izgubio 50 razlike od bostona sa miami,nego zašto su 2 kruga oko 2 igrača??za 1-2-1 dodavanje,kad komp ide u napda moja obrana uvjek kasni,sporo se vraćaju.kako se zakucava??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni je igra odlična. Zamjeram jedino u My Player modu iako sam stavio quarter lenght 5 minuta, statistike se za druge igrače obračunavaju kao da igraju 4x12minuta. Užas, ovako statistika moja se zagubi u nekom prosjeku a to nije. I npr kad idem vidjet na minutažu piše mi da igram 39 min. Po meni je to veliki propust i trebali su staviti da se statistike realno prilagođavaju dužinama čestvrtina. To je čak funkcioniralo u Nba Live 2003, tako da to i onaj menu za pc verziju igre su dva najveća nedostatka. |
L1 + B je polaganje, a ne zakucavanje. R1+B je zakucavanje
a u my player modu imas opciju da mijenjas i simulation quarter length pa namjesti da ti je simulation quarter length jednak ili za 1 minutu veći od obične duljine četvrtine |
Neznam na kojem kontroleru,na default Xbox kontroleru je r1 + b mjenjanje na nekog igrača :)
|
na kontroleru od PS-a je R1+O
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:42. |