PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Dan poslije sutra: Osobna računala u 2020. godini (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=199441)

Hrvoje xyz 13.11.2010. 09:54

trese se , tj smeta mu kad ga treses
glomazan je
trosi baterije
preskacu pjesme
u konacnici, bitrate je isti ko u bilo kojem mp3 playeru, naravno ako pricamo o jel hm znamo kakvim cdima kojih je bilo najvise.

Mp3 player je jedna od najboljih stvari koja nam se desila na tom podrucju u zadnjih desetak , 15ak godina.Malo,lako prenosno, preskaces pjesme kak oces, kapacitet!! , sve prihvaceni usb nacin punjenja , cinjenica da nemoras nosit cde sa sobom (sjeca e neko kazeta i onog famoznog okretanja kad dodje do kraja tape a ili b ? lololo )

Sto se mene tice , nek bude napredak , pa cu si ja odlucit sto mi treba sto ne. for now , veliko NE od mene za 3d , tj ovo sto sam vidio (cinestar- avatar - zmuljene naocale - nakon sat i pol glava me boli ko kad imam migrenu - postoji mogucnost daje u meni problem ali ni dozivljaj nije bio that good).

McG 16.11.2010. 14:23

Citiraj:

Autor McG (Post 1744599)
Još nek dovedu i 3D na smartphone uređaje, a mogli bi ako Nintendo već danas ima 3DS konzolu (koja je pak glupost svoje vrste) i evo veselja.
Integracija društvenih pizdarija danas uzima tolkog maha da to nije normalno, a još kad sve to dođe u 3D tehnici - ma di ćeš bolje. Stvarno prodaju maglu.

Prvi "pioniri" su se već bacili na (improviziranu) implementaciju 3D-a.:D

syss 16.11.2010. 14:44

to su grunferi, a ne pijoniri :D

Mad_Duke 16.11.2010. 15:36

Kako je ovo loše :)

Ali kaj se tiče nintendo 3DS. Čist je OK konzola. Ne znam ak će osim DS-a imati backwards kompatibilnost sa GBA. Ako da, to je super stvar!

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 1777259)
1. trese se , tj smeta mu kad ga treses
2. glomazan je
3. trosi baterije
4. preskacu pjesme
5.u konacnici, bitrate je isti ko u bilo kojem mp3 playeru, naravno ako pricamo o jel hm znamo kakvim cdima kojih je bilo najvise.
.

Ovo mi promaklo

1. Nope, barem ne znam koliko već godina. Noviji bi i prestali vrtit CD nakon kaj bi bufferali
2. Yep.
3. Noviji su trajali čist pošteno.
4. Nope
5. Glupost. Audio CD je audio CD uvijek bio. Prženje audio CD-a iz mp3-ca je bila žešća glupost.

McG 16.11.2010. 17:04

Citiraj:

Autor syss (Post 1779810)
to su grunferi, a ne pijoniri :D

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1779858)
Kako je ovo loše :)

Vi se zayebavate, a neki marljivi Kinez već radi na razradi plana da taj 3D uvali s iPhone 3GS kopijom.:D
Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 1779858)
Ali kaj se tiče nintendo 3DS. Čist je OK konzola. Ne znam ak će osim DS-a imati backwards kompatibilnost sa GBA. Ako da, to je super stvar!

Konzola je vredu isto kak je Game Boy bil super, ali koga vraga će joj 3D efekt - valjda da budu drukčiji od drugih:) i inovativno bolji?
I još zahvaljujući toj tehnologiji košta lijepih $300. Za te novce se IMHO rađe kupi novi Xbox 360 Slim ili PS3 Slim.

bluefluid 16.11.2010. 18:44

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:12.