![]() |
Citiraj:
|
becu prevec brblajt ali u nasim casopisima se nemre nis pametno procitati sve neki copy/paste. nekis opsinijih i strucnih clanaka nema uopce pa oupce neznam kak nsi casopisi mogu biti teski za citat. dapace vrlo su jednostano pisani i svi ih mogu citat i skuzit kaj se misli. a asd kakva je kvaliteta tih tekstova stvarno ne mislim ulazit je svi znamo da je vecina hrv casopisa WC stivo.
|
Zamislite sad situaciju: Frend cita Hacker i svo svoje "znanje" o HW-u dobiva iz njega...i kad mi on podje pricat o HW-u ja umal podjem rigat ... sada samo klikam glavom i govorim aha...da...jest jest...da ...da .. a nemam pojma koji q...c prica :D
|
Citiraj:
|
Znaš kaj...da ti pravo kažem meni je malo bed kenjat po Teu. Ne zato što ovdje navedene stvari nisu istina (kao i mnoge druge), nego zato što mislim da je čovjek patološki lažac sa nekakvim kompleksom prida. Dakle u principu mi ga je žao.
|
Citiraj:
kaj da stvarno kazem tko je? :D ;) u biti...ekipa si je i tak zabrijala da smo nas dvoje zajedno...pa zasto da ih razuvjeravamo:D |
Joj daj Flare reci il zauvjek šuti. :rolleyes:
|
Meni je takvih ljudi u početku žao, ali what a heck. takvi su kakvi su. i onda - sorry mode off :D
Oćemo još :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |