![]() |
Zadnjih par dana stalno nekaj zajeb... download šeta od 1Mbit do 5 i stalno nešto šteka.
|
Meni uredno radi sa max. brzinama.
|
Ja ne znam raspada li se ovo smece od Iskona, no najnovija pizdarija iz tvornice gluposti narancastog T-Coma je DNS.
Kopirati cu dio maila koji sam poslao na dns-admin@iskon.hr i naravno, dobio kurcinu od odgovora jos uvijek. Code:
Jucer oko 20h preko OpenSRS-a promijenjene su postavke za domenu |
Brzo ko metak - 51 sat, i koja minutica. S r a m o t a!
|
Eh, sad bi ti htio brzo, odmah. Ne ide to tako, treba pokrenit refresh rutinu, rekli su im da se to nesmije često radit.
|
Citiraj:
|
Opet neki "globalni" problemi sa tv-om?
Curin stari me zove i kaže da mu ne radi, ja palim, ni meni. Nabijem ovaj Iskon, svako malo neka pi... Ili te deru po novčaniku ili ku*** ne vrijede :fuming: |
Već sam poslao mail na reklamacije. :D
|
Poštovani korisnici,
Trenutno postoje poteškoće sa korištenjem usluge Iskon TV. Aktivno radimo na rješavanju istih te Vas molimo za strpljenje. Zahvaljujemo na razumijevanju. Imam osjecaj da ces ovakvu poruku dobiti:goood: |
Citiraj:
Šaljem prigovor, nek smanje račun i bok. A nakon toga idem tražiti što se nudi na HR ISP tržištu :) |
Meni su prije dok je bio problem duže od 1 dan redovno smanjivali račun bez da sam tražio tak da mislim da će vam bez problema smanjit. Sad više nemam TV-a pa je i manje problema.
|
Citiraj:
Međutim, ta praksa se vrlo brzo promijenila i račun mi nisu smanjili, a da se prije toga nisam žalio. Sad se žalim kad god skužim neki kvar i zahtijevam niži račun :) |
Na ono rikavanje TV-a od prije cca 3 tjedna dobio sam popust na račun u iznosu od 10kn!
Blago meni, idem tražiti drugog ISP-a :) EDIT: sorry, 2 zaredom :( |
Popust je svjetski. Ni za čevape s pivom za smirivanje živaca.
|
TV opet riknuo!!
Prije 10ak minuta se zblesirao i resetirao sam od sebe. Proces nije uspio završiti, nego je stao negdje na pola, pa sam ga ja resetirao. Opet je stao na istom mjestu, ali se ubrzo nakon toga pojavilo "Greška 503. Pričekajte 10ak minuta". :rambo: |
Ista stvar i kod mene.
Sva sreća da sam imaju tri mjeseca probe, jer nakon ovoga prelazim na Bnet... |
Covjece ja sam mislio da je netko nekoga ubio. Kada ono netko nije imao net 3 sata? boze ljudi moji dajte se malo probudite, sta vam se dogadja, navukli ste se na net ko narkoman na drogu. Ova tema zasluzuje kljuc po meni.
|
Citiraj:
Ne radi TV i ne radi skoro 24 sata. Na ekranu piše "Greška 503 - pričekajte 10ak minuta". Po meni, problem je što mi Iskon ne isporučuje uslugu koju plaćam. A ako su nesposobni to riješiti unutar 24 sata, moje teško zarađene kune idu nekom drugom. Nego, zašto si se našao biti dežurni dušebrižnik i ukazivati nam na ovisnost o netu? :lol2: Edit: Jesam li to ja dobro shvatio ili radiš za Iskon: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1154 |
Možda ti nadograđuju TV STB? Ili je nešto pošlo po krivu prilikom toga?
Naime, meni je danas osvanulo novo sučelje. Jesi probao klasični postupak s ištekavanjem STB-a iz struje? Nadam se da ti bude profunkcioniralo brzo :) |
Ma kakvi, i ja sam dobio novo sučelje jučer i sve je radilo par sati ok. Onda je samo u 20 sati crklo i još stoji crknuto.
Zvao sam SZK i potvrdili su mi da su jučer imali generalni kvar i da danas cijeli dan rade na popravljanju kvara. Neke su već riješili, a druge nisu. Kako stvari stoje, ja sam u drugoj skupini. :) A standardni postupak sam isprobao jučer u 20.15. :D |
kod franda kao novog korisnika triple usluge još nisu uspjeli tv složit samo bulji u one točkice na ekranu već 3 tjedna...a prije je imao max 2 god. i sve je šljakalo:)
|
24 sata ne radi TV i on vec razmislja o drugom operateru :care:
|
pa sta onda ?
ima pravo na to, on placa a provajder je ocito nesposoban dostaviti ono sto treba |
Citiraj:
Svi bi mi voljeli da nam uvijek sve radi, ali to je naprosto nemoguce, poglavito u ovakvoj drzavi, pomirite se s time. A 2 dana bez usluge sigurno mozete izdrzati, barem sto se TVa tice. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hrvatska1991, imao sam MaxTV od početka emitiranja, a onda sam prešao na Bnet koji i danas imam na staroj lokaciji.
Njima se nije dogodio niti jedan downtime. Iskon imam od 31.12.2012. i već imaju jedan dan downtime. Da ne govorim o idiotu od servisera koji je postavljao instalaciju ili neupotrebljivom TVplayeru. A Bnet je postao dostupan kod mene prije mjesec dana, jeftiniji je za isti ili bolju razinu usluge i zato sam odlučio promijeniti operatera, Iskonov fail od usluge me samo učvrstio u odluci. |
Bnet je imao i ispada TV-a i voicea i date tako da mi nije najjasnije kako kod tebe nije nikad bilo ispada...
|
Očito nisam koristio uslugu kada je ispala...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:28. |