![]() |
Ja i dalje nemam sreće sa brzinom. Maksimum 200 -300 KB/sec na 8 Mbps, Rapidshare vuče uredno 1MB/sec ali ističe mi uskoro a nemislim ga produžiti. Neznam više jel do mog provajdera (Amis) ili do čega. Vidim da je nekima OK. Dajte probajte znači samo jedan fajl pustiti da se skida, ne više njih i izmjerite maksimalnu brzinu i naravno koliki imate link i tko je davatelj internet usluga. Pozdrav!
|
Citiraj:
Stavio sam hrpu toga skidati(cca 70gb) i sve mi se skidalo maksimalnom brzinom cijelo vrijeme(10mbit). |
Citiraj:
Ma sve sam probao nema pomoći, max brzina je 300 KB/sec i to je to, više ne ide. |
Jedno pitanje! Jel se smije dijeliti hotfile acc. sa nekime? ili onda banaju taj acc.?
|
znam da je rapid znao blokirat nalog, al tek nakon što se prijavi više različitih ip adresa. tipa 5 različitih adresa, pa ti onda pošalju upozorenje ili odma ide ban, pa ih moraš kontaktirat i tražit da odblokiraju.
|
Citiraj:
|
onda ok! jel mi ujak ima acc pa nisam bio siguran jel smijemo dijeliti ili ne!
|
Ja ne mogu dobit referral link za preporuku. Jel to zato što hrvatska nije na onom popisu?
|
Citiraj:
|
pa dajte ljudi javite se ako neko oce sherat, vec sam bio pitao. sta nije bolje tako pa cemo ustedit odnosno mozemo imati vise servisa odjednom?
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
al ja bi uzimao po 3 mjeseca jer nikad neznas kad ce im puknut u glavu nesto mjenjat kao RS... :chears: |
jer netko u zadnje vrijeme primjetio da mu DL sa hotfile ide uzasno sporo, ono do 200KB/s, tj, koliko sam skuzio samo na nekim serverima, jer stavim skidati par fajlova, neki idu max 100, neki normalno mi skidaju sa 1.1MB/s.
U pitanju je premium acc, a za skidanje koristim firefox i flashget. |
Citiraj:
|
FS mi je skup, 10€ za 30dana, na HF dam 35$ imam 6 mjeseci, ovdi je 6mj, 35€....
|
Citiraj:
|
Jutros sam nakon 12 mjeseci vjernosti Megauploadu kupio 6 mjeseci Hotfile premiuma i ostao zapanjen sporošću downloada... Megaupload mi je uvijek skidao punom brzinom a Hotfile mi trenutno skida svjetlosnom brzinom od 15-20 KB/s... skidam preko Jdownloadera u kojem je podešen premium account... probao i direktno iz Firefoxa ali ista stvar...
Propuštam li nešto očito u settingsima ili sam se pošteno zajebao što sam uzeo Hotfile? |
Stavi max downloads: 5 (nemoj više, zna reportat greške) i max connections: 2 ili više i radit će punom brzinom.
|
Citiraj:
meni je ista stvar sa FS-om sada trenutno i pomaze ovo da stavis vise max conn, ali mi najcesce prvi fajl skida ful sporo, a ostali dobro :stoopid:. ja mislim da je to do JD-a nesto. RS je rulao sto se tice brzine, nikad nije stekao, bar meni. |
evo nakon što sam podesio IDM (Internet Download Manager), skida punom brzinom... očito je nešto do Jdownloadera, probao sam i ono s brojem konekcija ali ništa...
|
Hm, meni na jdownloaderu skida punom brzinom.
|
Čini se kako je i Hotfile-u odzvonilo; zbog nedavnih tužbi, Hotfile je obrisao accounte od puno uploadera, pa sad svi prelaze na neke druge hostove :(
http://news.cnet.com/8301-31001_3-20031011-261.html http://torrentfreak.com/hotfile-1000...awsuit-110118/ |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:08. |