![]() |
Citiraj:
|
OK.
Hebi ga, ja cuo drugaciju pricu. :argue: |
a možda neke matične imaju probove s neprestanim korištenjem USB-a (ja sam imao u Quake3 glitch;kada bih bilo šta promijenio u opcijama kontrola za mouse (Logitech MX500) miš ne bi radio:mad: a u Windowsima bi,a nakon restarta je bilo sve po starom,nakon što sam flashao BIOS za matičnu nema beda;) )
|
Dali se isplati sda uzeti ovaj najeknomičniji paket ADSL-a iz T-coma jer navodno CARnet nešto mulja u vezi ADSL-a u 9mj. da će i oni ponudit to samo na još nižim cjenama..?:confused:
|
512 je malo premalo ja to imam i sada hocem 2GB brzo DSL GUTA megabajte :(:(:(
naravno sve je za jednu kn i LAN modem je bolji od USB-a pogotovo ako imas i Linux |
Nas 15 je tek sad ispunilo onu njihovu peticiju da nam dovuku ADSL. Za kolko bi ADSL trebal biti dostupan, živim u Lekeniku (na pola puta između Zagreba i Siska).
Jel vrijedi još uvijek ono da prva dva tri mjeseca imaš flat? |
Citiraj:
|
evo danas sam 1h 28 min i 12 sek na netu i skinuo sam 26.91Mb, poslao 1.98Mb.
imam šugavi modem. ja bi ADSL, al 512 VS 2Gb. 40 kn skuplje?:confused: |
Citiraj:
:rambo: T-com ni sami neznaju kako im sa ide :argue: |
A koja bi bila najbolja kombinacija za 2 kompjutera na 2 etaže, 3-4 metra udaljenosti, jedno 50-100 cm betona?? Bi li bilo dobro uzet bežični ADSL modem iz t-scum ponude, spojit ga na prvi komp u mrežnu, a u drugi komp stavit bežičnu mrežnu karticu? Po toj zamisli, oba bi kompjutera imala net, a moglo bi se radit (igrat) u lanu. Bi li to šljakalo?:D
|
Ovisi o tome kaj su stavljali u taj beton mogu biti željezne šipke ili nekakav čelik a to puno smanjuje signal. Isto tako ako još netko u blizini ima neku wireless mrežu
|
Misliš, armirani beton?:D
|
Citiraj:
hehe taj wlan za Adsl hvata par metara tesko da bi neka druga wi-fi mreza mogla smetati a nie ni taj beton (osim ako nie armirani) neka velika prepreka trebalo bi sve do 100m bez bada :):) |
baš upišem svoj broj na T-scumovom siteu i razveselim se vidjevši da su promijenili tekst...no,,,,,,rastužim se što piše da su uveli neko sranje ali da opet nemrem imat ADSL!!!!:grrr: :grrr: :fuming: :grrr: :grrr: da skupim 15surfera bla bla bla pa ovdje u mom kvartu ni nema 15kompova...
|
...i kad skupiš, navodno provjeravaju aktivnost prema internetu sa tih brojeva, tako da ako neko bez interneta oće na adsl može se slikat :rambo: :rambo:
|
Ma to je sranje. A jeli se mogu ja npr. nekako spojiti na ADSL preko npr. Iskona ili ni preko njega nemogu jer su žice od T-scuma?:confused:
|
Ma isti shit. t-scum sve kontrolira.
|
sranje...:(
|
Imam taj start paket, a htel bi si zeti 768/128 Flat na jedan mjesec tek tolko da vidim kak to zgleda i dali se isplati dati 499 kn, e sad dali mogu onda nakon tih mjesec ako mi se ne dopadne staviti natrag na 384/64?? Molim za brzi odgovor!!
|
mozes, paket od iduceg mjeseca, a brzinu mos vratit nakon par dana, bit ce ti zaracunat sam postotak!
|
upravo sam htel promjeniti pretplatu, a dozvoljava mi samo da promjenim kapacitet ali ne i brzinu!!Mogu stavit npr. 384/64 na flat ali nebrem 768/128 flat. Why?
|
zato sto moraqs nazvat sluzbu zakorisnike 0800 9000 i onda im procitas broj adsl ugovora i oni ti promjene. to nemos sam, sam mjenjas samo promet!:beer:
|
a mogu onda pred kraj mjeseca promjeniti sve natrag
|
mozes
|
thx na pomoći
|
:beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:14. |